Haberler

Hyundai, Son Model Aracına Türkçe İsim Verdi

Güncelleme:

Dünya devi Hyundai, yeni lüks sedan modeline Aslan ismini verme kararı aldı.

İlk kez geçen mayıs ayında Busan Otomotiv Fuarı’nda AG kod ismiyle görücüye çıkan Hyundai’nin lüks segmentteki yeni modelinin ismi belli oldu.

Kore basınında yer alan haberlere göre şirket, sürpriz bir karara imza atarak otomobile Türkçe olarak ‘Aslan’ ismini verdi.

Hyundai Aslan, bu yıl bitmeden piyasaya sürülecek.

KORE'DE 40 - 45 BİN DOLAR

Aslan’ın 3 ve 3.3 litre motor hacmine sahip benzinli motora sahip olacağı açıklandı.

Satış fiyatının ise Güney Kore ’de 40-45 bin dolar civarında olması bekleniyor.

3 YIL SONRA ÜRETİLEN İLK ARAÇ

Aslan 2011 yılından sonra Hyundai’nin sıfırdan ürettiği ilk otomobil oldu. Daha önce 2011 yılında i40 tamamen yeni bir araç olarak piyasaya sunulmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Busan Otomobil Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500

Yorumlar (8)

cimbommmmm:

param olsa hemen alırım bir Galatasay lı olarak. ;)

12
2
yanıtYanıtla
gökçeonceuponatime@outlook.com.tr:

aslan sadece galatasarayın simgesi değildir mesela aslan burcunun veya gücün simgesi olabilir zaten o asil hayvanı gs haketmiyo ya

yanıt0
yanıt0
ünal ayyy...unal@unal.com:

gökçe haklı

yanıt0
yanıt0
PARA KOLAY KAZANILMIYOR:

HYUNDAİ İ10 MODELİNİN BAŞLANGIÇ PAKET FİYATI 34900TL İKEN BUFİYATA FORD FİESTA VE OPEL CORSA ALIRIM KALDI''Kİ. HYUNDAİ ACCENT BLUE OTOMOBİLİNİ 46350 TL SATIŞINI GERÇEKLEŞTİRİYOR İKEN. YENİ MODELİ OLAN ASLAN, DURUN Bİ TAHMİNDE BULUNAYIM BAŞLANGIÇ PAKET FİYATI 50000 TL İLE 60000 TL ARASI OLUR BU FİYATADA FULL DONANINMLI FORD C MAX YADA OPEL YENİ ASTRA ALIRIM.

7
7
yanıtYanıtla
0029:

Pahalı bi araba ama Güney Koreye helal olsun ne diyim. . . Biz onlaarın dosluğunu hak etmiyoz ülkemizde çoğu kişi Güney Korenenin adını bile bilmiyo ama onlara helal olsun geçenlerde de Samsung Türkiyedeki Kore Gazilerinin torunlarına ücretsiz eğitim ve iş olanağı sağlayacağını açıkladı. . . . Biz o adamların dostluğunu ne kadar hak ediyoruz acaba :/ . . . .

6
2
yanıtYanıtla
han daaaaa:

Hyundainin arac fiyatı su bu paraya su arac alınır demeyin gidin alın cene yapacağınıza o sayılıa markalardan kazık yeyip sonrada soguk su gibi hyundaiye kosanları gördük biz

3
2
yanıtYanıtla
ACCENT BLUE SAHİBİ:

MAALESEF HAKLISIN. . . .

3
0
yanıtYanıtla
diyar:

korede 40 -45 bin dolar olursa burda ne kadar olur allah bilir. o kadar parası olanda gidip mercedes bmw alır

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title