Haberler

Huzur Sokağı'nda Yaşıyor Gibiyim!

Güncelleme:

'Huzur Sokağı' dizisinde rol alan Feyza Çipa "Altı aydır kendimi bu sokağın gerçek bir sakini gibi hissediyorum gerçekten mutluyum" dedi.

Miss Turkey 2007'de üçüncü seçildikten sonra ekranlara adım atan Feyza Çipa, yer aldığı projelerle kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı. atv'nin, cuma akşamlarına damga vuran dizisi 'Huzur Sokağı'nda 'Feyza'nın (Selin Demiratar) üniversiteden sınıf arkadaşı 'Ülker' karakterini canlandıran Çipa, mankenlikten oyunculuğa geçiş sürecini ve diziyi anlattı...

'Huzur Sokağı' sizin için ne ifade ediyor?

'Huzur Sokağı', bugüne kadar 100'den fazla baskı yapmış, sevilen bir roman. Böyle başarılı bir romanın, bu kadar usta bir şekilde ekrana yansıtılmış olması beni çok mutlu ediyor. 'Huzur Sokağı', benim için çekimlerde rol aldığım bir dizi seti olmakla birlikte, son altı aydır sanki ben de 'Huzur Sokağı'nda yaşıyor gibiyim.

Geçen yıl eğitim için yurt dışına gitmişsiniz. Eğitiminizi iptal edip diziye nasıl dahil oldunuz?

Geçen yıl yaz başında, çeşitli oyuncu ajanslarıyla görüşmek için Los Angeles'taydım. Amacım; en az altı ay orada kalıp hem oyunculuk eğitimi almak, hem de İngilizcemi geliştirmekti. Menajerim arayıp böyle bir teklif olduğunu söyledi ve 'Huzur Sokağı'nın senaryosunu ve romanını gönderdi. Önce romanı, sonra senaryoyu okudum ve bu işin çok tutacağını düşünüp teklifi kabul ettim. 'Huzur Sokağı' uzun soluklu bir dizi olacak. Yurt dışı hayalimi de dizi bittikten sonra gerçekleştireceğim.

ROLÜMÜ ARAŞTIRDIM

Peki, 'Ülker' karakteri için çalıştınız mı?

'Huzur Sokağı'ndaki rolüm için; birkaç üniversite öğrencisi akrabamla buluşup şu andaki öğrenciler neler yapıyorlar, nasıl konuşuyorlar, neleri seviyorlar diye araştırma yaptım.

Dizi ile ilgili nasıl yorumlar alıyorsunuz?

Sosyal medya aracılığı ile gelen yorumlar çok sevindirici. Dizinin yayınlandığı akşamlar hem bana, hem de dizinin Facebook'taki sayfasına olumlu yorumlar geliyor. Sokakta gezerken insanların beni durdurup dizi ile ilgili görüş bildirmeleri çok hoşuma gidiyor.

OYUNCULUĞA ODAKLANDIM

Feyza Çipa, "Mankenlikten oyunculuğa geçmenin avantajını yaşadınız mı?" sorusunu şöyle cevaplıyor: "Ben oyunculuğa manken olduğum için başlamadım. Benim için ikisi de apayrı kulvarlardı. Oyunculuk için bütün mankenlik kariyerimi durdurdum ve oyunculuğa odaklandım. Güzel bir kadın olmak, oyunculuk için avantaj. Ama ben aranan bir oyuncu olmak istiyorum."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Selin Demiratar Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title