Haberler

Hurdacı'nın Kamyoneti Kundaklandı

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde hurdacı Bekir Mızrak'ın boş arsada park halinde duran kamyoneti, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kundaklandı.

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde hurdacı Bekir Mızrak'ın boş arsada park halinde duran kamyoneti, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kundaklandı.

Bu sabaha karşı, 7256 ile 7263 sokağın kesiştiği yerde bulunan boş arsada bir kamyonetin yandığını gören vatandaşlar itfaiyeye heber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü. Kamyonetin sürücü kabini yangında zarar gördü. Polisin yaptığı araştırmada, sağ ön camın kırık olduğu belirlenirken, aracın içinde de molotof kokteyline ait olduğu sanılan kırık cam şişe parçaları bulundu. Ekipler, kundaklanan 43 SU 904 plakalı kamyonetin sahibinin hurdacılık yapan Bekir Mızrak olduğunu tespit etti. Mızrak polise verdiği ifadesinde herhangi bir düşmanı olmadığını, en son saat 04.00'te kardeşinin aracı sağlam olarak gördüğünü, kim kundakladıysa şikayetçi olduğunu söyledi.

Polis kamyoneti kimin kundakladığını belirleyip yakalamak için çalışma başlattı. Çevredeki binaların güvenlik kameraları görnütüleri de incelemeye alındı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bayraklı İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title