Haberler

Hülya Koçyiğit, Hasankeyfi Tekerlekli Sandalde Gezdi (2)

Film FESTİVALİ'NİN AÇILIŞI YAPILDI Batman Valiği ile Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün organize ettiği 38'nci Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Batman 2'nci Uluslararası Film Festivali'nin açılışı yapıldı.

Film FESTİVALİ'NİN AÇILIŞI YAPILDI

Batman Valiği ile Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün organize ettiği 38'nci Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Batman 2'nci Uluslararası Film Festivali'nin açılışı yapıldı. Törene Hülya Koçyiğit ve Selahattin Alpay, Batman Valisi Yılmaz Arslan, Cumhuriyet Başsavcıısı Muhammed Emre Ejder, Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık, Kültür ve Turizm Müdürü ihsan Arslanlı ile bazı kurum müdürleri katıldı.

Kültür merkezinde yapılan açılışta konuşan Hülya Koçyiğit, Türk sinemasının 100'üncü girdiğini belirterek, "Birlikte türküler söylemeye, birlikte oynamaya, konuşmaya, dertleşmeye, birarada kardeşçe, kol kola olmaya ne kadar hasretmişiz. Huzur hiçbir zaman bozulmasın. Hep birlike 'amin' diyelim" dedi.

Akil İnsanlar Heyeti çalışmaları sırasında Marmara Bölgesi'nde görev yaptığını belirten Hülya Koçyiğit, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz orada  gezerken, sürekli sizlerden haberler geliyordu. Buraya gelen akil insanlar heyetini, öylesine coşkuyla karşılıyordunuz. Biz diyorduk, yahu niçin bu tarafa göndermiyorlar, burada yaşanan mutlulukları yaşamak istiyordum. Bugüne kısmetmiş, bugün aranızdayım çok mutluyum. Bu festivaller sürekli olsun. Türk sinemasının 100'üncü yılında birçok etkinlik yapılıyor. Hepimiz Türk filmleriyle büyüdük. Türk sinemasının 100'üncü yılının 50 yılında ben vardım, birçok ödüller aldım, çok onurlandırıldım. Ama bugünün anlamı çok daha farklı ve çok önemli benim için, çünkü Batman'dayım. Böyle kültürel bir ortamda sizlerle buluşmak çok keyifli. Dilerim bu bayram havası, bu coşku ömür boyu sürer."

Hülya Koçyiğit'e plaket veren Batman Valisi Yılmaz Arslan da konuşmasında, huzur ortamının önemine değindi. Bölgede 1.5 yıldır huzurun geldiğini söyleyen Vali Yılmaz, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet, bu huzur ve barış ortamının tesisi konusunda aldığı inisiyatif, aslında bu güzel günlerin yaşayacağımızı umut ediyor. Bir de yerel seçim sürecini atlattık, 560 insan seçildi, son yılların en huzurlu, en düzgün, en güzel seçimi bizler yaşadık. Demekki isteyince, herşeyi daha güzel, daha iyi yapabiliyormuşuz" dedi.

Selahattin Alpay'ın verdiği konser sonrası mini defile düzenlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turizm Haftası Hülya Koçyiğit Şerif Yılmaz Batman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title