Haberler

Hülya Avşar: Birileri Yıldız'ı Doldurmuş

Güncelleme:

Başarılı şarkıcı, gelen tepkilere cevap olarak "Belli ki birileri Yıldız'ı doldurmuş. Halbuki ben ona çirkin demek istemedim." dedi.

Hülya Avşar, sosyal medya üzerinden kendisine hakaret eden Yıldız Tilbe ile ilgili konuştu. Daha önce birçok ünlü isimle tartışan Avşar, ilk kez geri adım attı ve; "Ben öyle demek istemedim" dedi. İşte Hülya Avşar'ın o açıklamaları;

"BEN ÇİRKİN DEMEK İSTEMEDİM"

"Biz onu öyle kabul ettik. Belli ki birileri Yıldız'ı doldurmuş. Halbuki ben ona çirkin demek istemedim. Aksine Yıldız'ın bir tarzı olduğunu söyledim. Güzel tavırdır, davranıştır.

"YILDIZ'IN CANI SAĞ OLSUN"

Yarışmadaki kızın çok güzel olduğunu gördüm. Yıldız'a çirkin demek istemedim ama kız güzel, Yıldız'ın tarzı ise esmer, kız mavi gözlü sarışın, aradaki farkı anlattım." Avşar Tilbe'nin tweetleri için "Canı sağ olsun" yorumunu yaptı.

"SEN GÜZELSİN YILDIZ'A BENZEMEMİŞSİN"

Yıldız Tilbe, kılığında giyinen yarışmacıya az puan veren Avşar, "Çünkü fazla güzelsin" dedi. Tilbe, Twitter'da bu sözlere ateş püskürdü.

Bu Tarz Benim Eleme Gecesi'nde Yıldız Tilbe taklidi yapan Gülşah, dansı ve kıyafetleriyle ilgi çekti. Eleme Gecesi'ne özel olarak jürinin arasında yer alan Hülya Avşar ise, yaptığı yorumla Tilbe'yi çıldırttı. Gülşah'ın dansıyla ve giyimiyle Yıldız Tilbe'yi başarıyla taklit ettiğini söyleyen Hülya Avşar, "Ama ona benzememişsin. Sebebi de sen güzel bir kızsın" dedi.

"BENİM GÜZELLİĞİMİ ÖLÇMEK SANA KALMADI"

Avşar'ın bu sözlerine hayli kızan Yıldız Tilbe, tepkisini Twitter 'da dile getirdi. "Benim güzelliğimi ölçmek senin gibilere kalmadı" diyen Tilbe, ağır sözler sarf etti.

İŞTE O TWEETLER;



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Yıldız Tilbe Hülya Avşar Twitter Magazin Haberler

500

Yorumlar (45)

EMRE:

hülyanın o bakışları deniz mavi gözleri yeter. . fiziğini konuşmaya gerek yok zaten. . cilvesini hiç söylemiyorum. . allah kadını yarattı. . o da hülya. . kıskanmayın şu kraliçeyi yahu. .

7
23
yanıtYanıtla
EMRE:

ya şu kadının güzelliğine bakın ya . . kıskanılacak kadın. . şimdi bir laf yazacam yine birileri saplama atlayacak hülya seni kıskananlar çatır çutur çatlasınlar. . o bakışlarında kaybolup kömür olsunlar. . deniz mavisi gözlerinde boğulsunlar. . yay gibi kaşlarından ok fırlasın popolarına batsın. .

5
24
yanıtYanıtla
Aziz soy:

Gundemde kalmak icin ORASINI bile acar bu H. Avsar dedikleri IHTIYAR!!!

21
4
yanıtYanıtla
EMRE:

HÜLYAMA LAF ETMEYİN O BU MEMLEKETİN KRALİÇE SANATÇILARINDANDIR. . O KAYASIYLA , SARARIYLA BİLE GÜZEL KADIN KRALİÇEYE BÖYLE YAPMAYIN. . YILDIZ TİLBE BU ÜLKE İÇİN NE YAPMIŞ ?KÖTÜ ÖRNEK OLMUŞ. . HÜLYA SOSYAL BİR KRALİÇEDİR, HAYIRSEVER BİR KRALİÇEDİR. .

4
21
yanıtYanıtla
emre:

şunu hatırlayalım isterseniz başarı kıskanılan bir özelliktir. . KIZLAAAAR ayıp ediyorsunuz kıskanmayın hülyamı. . onun yüzündeki herbir kırışıkta başarının bir yol haritası vardır. . kabul edin artık kaDIN başarılı işte. . en azından vatan haini değil birçok sanatçı gibi. .

3
20
yanıtYanıtla
keriman nalbant:

hülya avşar o lafıyla en çirkin insan olmuş . . .

18
4
yanıtYanıtla
Hülya...Mobil-IOS:

Sen Tilbenin tırnağı değil,hırnıgi(Elazığ deyimidir,bilenler bilmeyenlere anlatsın) bile olamazsın!!!

13
8
yanıtYanıtla
yorum:

yıldız saydıkça saymış yaa :) hülyanın bir anlık gafı işte kendisini güzel sanıyo ya halbuki güzelliği eskilerde kaldı

20
0
yanıtYanıtla
Ali:

Hülya bitmiş, böyle haberlerle ismini hatırlatmak istiyor. Tilbe''nin güzel bir şarkısı var; ''Yürü anca gidersin''

16
3
yanıtYanıtla
EMRE:

AMA HAKKATTEN ÇİRKİN. . YILDIZ HÜLYANIN BU YAŞLI HALİNDEN BİLE ÇİRKİN. . YILDIZIN , EKRANLARDA GERÇEK ŞEBEKLİĞİNİ ESKİLERDEN İYİ HATIRLARIZ. .

6
13
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title