Haberler

Hulk'a Benzemek İstedi, Kolları Eriyordu

Güncelleme:

Brezilya'da yaşayan Romario Dos Santos Alves adlı fitness sporcusu, kullandığı ilaç yüzünden az daha kaslarını kaybediyordu. Brezilyalı sporcu, intihar etmeyi bile düşünmüş.

Brezilya'da yaşayan Romario Dos Santos Alves adlı fitness sporcusu, kullandığı ilaç yüzünden kaslarını kaybetmekle karşı karşıya kaldı, son anda kurtuldu.

ÇEVRESİNDEN TEPKİ ALDI

İngiliz Daily Mail'in haberine göre "Hulk" adlı çizgi kahramanına benzemeyi hedefleyen Alves, bağımlılık yapan ilacı kullanmasından dolayı kaslarında oluşan kötü görüntü yüzünden çevresinden olumsuz tepkiler aldı.

İNTİHAR ETMEYİ BİLE DÜŞÜNDÜ

Yağ ve alkol karışımı maddeyi kaslarına enjekte eden Alves, bağımlılığının önüne geçemeyince intihar etmeyi bile düşündüğünü itiraf etti. Alves "Uyuşturucu gibi bir etkisi var. Bir kere kullandıktan sonra bağımlılık yapıyor." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Giovani Dos Santos Daily Mail Romario Spor Haberler

500

Yorumlar (63)

AlperenMobil-ANDROID:

ya ne gerizekalılar var şu tipe bak ya

34
0
yanıtYanıtla
Bilinmez:

erkeklerde şu kas şişirme hastalığı kadınlarda da arkasını şişirme hastalığı, Allah ım sen akıl fikir ihsan eyle. insanlık nereye gidiyor belli değil

31
1
yanıtYanıtla
Niyazi:

Bingooo Tam Isabet ama bide Dövmeler Bravooooo

yanıt0
yanıt0
sinan:

kas çalışan erkek açıkça yazıyorum sadece gerizekalıdır

11
13
yanıtYanıtla
spor spor:

spor spor gençlik iksiri

yanıt0
yanıt0
ok:

Sinan senden ala gerizekalı yok!!!

yanıt0
yanıt0
ASLA UNUTMAZ:

gerizekalı neyin kafasını yaşıyor. erkeğin gücü beyninde olur. devedede boy var ama eşşek önden gider.

18
3
yanıtYanıtla
))))):

YILIN EN MALI SEÇİLİR KESİN

20
1
yanıtYanıtla
Osmaniye:

17yildir bu sporu yapiyorum bunun gibi cahilleri stero kurbanlarini görünce spordan soguyorum ya bu ne arkadas ya. . . . rezalet arkadaslar steroid kullanmayin protein destekli shakeler yapin ama stero asla

4
15
yanıtYanıtla
Yücel:

Sallama kız osmaniye :) 17 yıldır spor yapıyosun buna steroid diyosun ? Sen 17 yıl değil de 17 gün spor salonuna gidip kendini sporcu sanan idiotsun :) steoid böyle yapmaz müsabık sporcular kullanırlar hangisinin öyle olduğunu gördün :) Bu "Synthol" denen bir nevi yağ içerikli sıvıdır! Madem spor yapıyosun az o kafanı geliştir.

yanıt12
yanıt2
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title