Haberler

Metal İşçilerinin Grevine 60 Gün Erteleme

Güncelleme:

Hükümet, Birleşik Metal İş grevinin "Milli Güvenliği bozucu nitelikte olduğu" gerekçesiyle 60 gün süreyle ertelenmesine karar verdi.

Bakanlar Kurulu 22 ilde başlayan ve 15 bin işçinin katıldığı birleşik metal iş grevini "Milli Güvenliği bozucu nitelikte olduğu" gerekçesiyle 60 gün süreyle ertelenmesine karar verdi.

Karar Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

"GÜVENLİĞİ BOZUCU NİTELİKTE"

Kararda "Ekli listede belirtilen işyerlerinde Birleşik Metal İşçileri Sendikası tarafından uygulanmakta olan grevin, millî güvenliği bozucu nitelikte olduğu görüldüğünden altmış gün süreyle ertelenmesi; 18/10/2012 tarihli ve 6356 sayılı Kanunun 63 üncü maddesine göre, Bakanlar Kurulu'nca 29/1/2015 tarihinde kararlaştırılmıştır." denildi.

38 ŞİRKETTE UYGULANIYORDU

Grev aralarında Anadolu Isuzu, Demisaş Döküm , Federal Mogul, Sarkuysan ve Türk Prysmian Kablo'nun da olduğu 38 şirkette uygulanıyordu.

DİSK BAŞKANI: GREVİ ERTELERSENİZ...

Kocaeli Sanayi Odası grevin ertelenmesi için hükümete başvuru yapmıştı. DİSK Genel Başkanı Kani Beko başvuru için "Eğer grevi ertelerseniz memleketin her yanı mücadele alanına döner" demişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (26)

...:

İŞİNİZE GELMEDİ DEĞİL Mİ HAKLARINI ARAMALARI. . . HEMEN MİLLİ İRADE HEMEN. . . ULAN BU İNSANLAR MİLLİ DEĞİL Mİ. . . ??? SİZ KİMİN DEVLETİNİ KİMDEN KORUYORSUNUZ ???

39
2
yanıtYanıtla
GM:

İŞÇİ BU ÜLKENİN BEL KEMİĞİDİR BİRLİK OLUNURSA HERKES İSTEDİĞİNİ ALIR GREVE DEVAM EDİLMELİ TÜRKİYE GENELİNDE GREV YAPILMALI

29
5
yanıtYanıtla
musti:

olsun. başbakanımız cumaya gitti orada türk insanı için bereket , huzur diledi. daha ne yapsın sonra Mahmut Hoca nın cenazesine katıldı. Arada da grev ekmeği için mücadele eden insanların yasal hakkı olan grev hakkının ertelemenmesi kararı aldı. aferin allah kabul etsin.

31
3
yanıtYanıtla
yamanbeymobilWeb@haberler.com:

Killar simdide destekleyin tayyibi en dogal hakkimizi elimizden aliyor

26
6
yanıtYanıtla
abdullah:

:))

yanıt8
yanıt0
CİNALİ:

BU ÜLKEDE HER BİREYİN HAKKI VERİLMELİ DİKEN ÜSTÜNDE DURUYOR DEVLET HERKES AÇ MİLLET BİR AYAKLANIRSA NE HÜKÜMET DİNLER NE AKP KENDİ İKTİDARINI KURAR BU SALTANA BÖYLE DEVAM ETMEZ. .

24
3
yanıtYanıtla
Demokratlara bak bee!:

Grev işlerine gelmedi. . Bunların demokrasi dediği sadece üniversiteye türbanla girilmesi başka bi numaraları yok!. . Bir de utanmadan kendilerinden öncekilere demokrasi dersi vermeye kalktılar.

24
3
yanıtYanıtla
proxa:

Metal İşçileriyle beraber 950 liraya köleleştirilen taşeron işçileri Birleşin sizde ! Greve !!!

23
2
yanıtYanıtla
KartalmobilWeb@haberler.com:

Len ben boşum beğenmeyen bıraksın işi ben calısırım

6
16
yanıtYanıtla
yamanbeymobilWeb@haberler.com:

Killar simdide destekleyin tayyibi en dogal hakkimizi elimizden aliyor

14
5
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title