Haberler

HÜDAPAR Kongresinde Atatürk Posterini Kapattılar

Güncelleme:

Hür Dava Partisi'nin İkinci Olağan Kongresi, Kuran'ı Kerim okunarak açıldı, salondaki Atatürk posterinin üstü partinin pankartıyla kapatıldı.

MHP'deki muhalif hareketin kongre girişimleriyle kriz yaşayan başkentte aynı saatlerde Hür Dava Partisi'nin (HÜDAPAR) İkinci Olağan Kongresi, Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı.

İSTİKLAL MARŞI OKUNMADI, ATATÜRK POSTERİNİN ÜSTÜ KAPATILDI

Kuran'ı Kerim okunarak açılan kongrede İstiklal Marşı seslendirilmedi. Salonda dev çerçevelerle sabit duran Atatürk posterinin üstü partinin pankartıyla kapatıldı.

KÜRTÇE ANONSLAR YAPILDI, KÜRTÇE PANKARTLAR ASILDI

Bazı konuşmaların Kürtçe olduğu kongrede Kürtçe anonslar yapıldı, Kürtçe pankartlar yer aldı. 6-8 Ekim 2014'teki olaylarda çatışmalarda öldürülen partili gençlerin fotoğrafları da salona asıldı.


BARZANİ, İYİ DİLEKLERİNİ İLETTİ

Ortadoğu ve Arap ülkelerinden İslami partilerin temsilcilerinin olduğu kongrede Irak Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) temsilcisi Ahmet Kani bir konuşma yaparak Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'nin iyi dileklerini iletti.


"ULUS DEVLET ANLAYIŞI TERK EDİLMELİ"

Sık sık tekbir getirilen kongrede yeniden seçilen HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "Aynı devlet yapısında bir arada kardeşçe yaşamak için ulus devlet anlayışı terk edilmeli, etnik kimliklere eşit mesafede durulmalıdır" dedi.


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (100)

Hürdawa:

Apo posteri açmaktan iyidir

157
14
yanıtYanıtla
kendal:

apoya kurban ol daişli

yanıt3
yanıt102
CEHALET İŞTE BUDUR.:

EY CAHİLLER TOPLULUĞU , ATATÜRK''ÜN SAYESİNDE SEÇME VE SEÇİLME HAKKI ELDE ETTİNİZ. . . ATATÜRK''ÜN SAYESİNDE KULA KUL OLMAKTAN ÇIKIP, BİREY OLDUNUZ. . . KİŞİLİĞİNİZİ KAZANDINIZ. . . AMA O KADAR AZINLIKTASINIZ Kİ, SİZİN GİBİLER HER ZAMAN ÇIKTI, ŞİMDİ DE ÇIKACAK AMA BİR ADIM ÖTEYE GİDEMEYECEKSİNİZ. . . ŞEHİT TEĞMEN KUBİLAY''I SİZ UNUTMUŞ OLABİLİRSİNİZ AMA BİZİM AKLIMIZDA BEYNİMİZ DE KUBİLAY''IN ANISI MIH GİBİ ÇAKILI. . . ASLA DA UNUTMAYACAĞIZ.

29
35
yanıtYanıtla
06:

UNUTMADIK YAVRUCUM. OYNAN TİYATROLARIN FARKINDAYIZ. DAHA BİR HAFTA ÖNCE EŞŞEĞİN BİRİ NEREDYSE KENDİNİ VURDURUYORDU. SEN GÖRMEDİN Mİ?

yanıt0
yanıt0
vwwev:

atatürkü beğenmeyen defolup gitsin

35
13
yanıtYanıtla
AYNEN:

AYNEN HEMDE CEHENNEME YADA ATATÜRKSÜZ ÜLKELERE

yanıt13
yanıt4
imam gazali:

bikini cocukları bu güzel insanlara bu dindar insanlara taş atacak kadar basiretsiz olmuş. .

12
31
yanıtYanıtla
kerim:

ben olsam mekkeye büyük devasa atatrk heykeli dikerim cengiz han heykeli gibi atatürk baksın müslüamnalar delikanlılık öğrensin

28
10
yanıtYanıtla
dr. nöro:

Mekke ALLAH ın kutsal kıldığı mekandır, kafirlerin oraya girmesi haramdır

yanıt10
yanıt9
hakikat:

islama gönül vermiş tüm müslümanlar sizinledir allah yolunuzu açık etsin. .

15
22
yanıtYanıtla
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title