Haberler

HSYK Genel Kurulu Rize'de Toplandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - HSYK Genel Kurulu'nda detay- Adalet Bakanı Kenan İpek ve beraberindeki heyetten detay- Kenan İpek'in açıklaması- Kenan İpek'in aracıyla gidişi HSYK Genel Kurulu Rize'de yapıldı Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Genel Kurulu, Rize'de yapıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - HSYK Genel Kurulu'nda detay- Adalet Bakanı Kenan İpek ve beraberindeki heyetten detay- Kenan İpek'in açıklaması- Kenan İpek'in aracıyla gidişi HSYK Genel Kurulu Rize'de yapıldı Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Genel Kurulu, Rize'de yapıldı.Adalet Bakanı ve HSYK Başkanı Kenan İpek başkanlığında Çayeli ilçesindeki otelde düzenlenen toplantıya HSYK Başkanvekili Metin Yandırmaz, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Basri Bağcı, HSYK 1. Daire Başkanı Halil Koç ve HSYK 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz ile kurulun 22 üyesinden 14'ü katıldı.Basın mensuplarına görüntü almaları için izin verilmesinin ardından toplantı, kapalı oturumla gerçekleştirildi.İpek, toplantı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzon'a iki gün önce geldiklerini, incelemelerin ardından Trabzon Adliyesinde hakim ve savcılarla bir araya geldiklerini söyledi.Rize'de de HSYK Genel Kurulu'nu yaptıklarını ifade eden İpek, "Daha önce de Erzurum'da yapmıştık. Bundan sonra zaman zaman Ankara dışında genel kurul toplantılarını çeşitli illerde yapacağız. Bu illerdeki meslektaşlarımızla da bir araya geleceğiz. Varsa sorunlarımızı görme imkanı bulacağız" değerlendirmesinde bulundu.İpek, "önemli gündem maddesi var mı" şeklindeki soru üzerine, "Genel kurul, olağan gündemle toplandı. Disiplinle ilgili olağan gündem görüşülüyor" yanıtını verdi.Toplantı sonrasında gezi ve incelemelerin süreceğini, Rize Adliyesinin de ziyaret edileceğini kaydeden İpek, kurul üyelerinin Rize'nin güzelliklerini görme imkanı bulacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Adalet Bakanlığı Kenan İpek Çayeli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title