Haberler

HSBC Gönüllüleri Sakarya Karasu Kıyılarını Temizledi

Güncelleme:

HSBC Gönüllüleri, ülke genelinde deniz, göl ve dere kıyılarını temizlemeye devam ediyor.


HSBC Türkiye tarafından, HSBC çalışanlarının iş dışında sosyal birlikteliklerini sağlamak, kurum kültürünü yaşatmak ve sosyal sorumluluk projelerini desteklemek amacıyla oluşturulan HSBC Gönüllüleri, ülke genelinde deniz, göl ve dere kıyılarını temizlemeye devam ediyor.

2007'den bu yana çevre ve eğitim alanında yüzlerce sosyal sorumluluk projesi yürüten HSBC Gönüllüleri, 13 Nisan Pazar günü, 80 kişilik bir ekiple Sakarya Karasu kıyılarını temizledi.

HSBC Sakarya ve civar şube çalışanlarının yanı sıra İstanbul şubeleri ve Genel Müdürlük çalışanlarından oluşan yaklaşık 80 kişilik ekibe, Sakarya Karasu Belediyesi de destek verdi. Ellerinde poşetlerle kıyı şeridinde çevre temizliği yapan gönüllüler, etkinlik sırasında bölge halkını da bilinçlendirmeyi amaçladı. Kıyı temizliği sonucunda bir traktör çöp toplandı.

HSBC Gönüllüleri, çevre bilincinin oluşturulması, farkındalık yaratılması ve doğanın korunması için Türkiye'nin çeşitli illerinde yıl sonuna kadar aktiviteler düzenlemeye devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sakarya Türkiye Karasu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title