Haberler

    Honda'dan Hızlı Mini Van

    CARMEDYA.COM – Honda özellikle Japonya’da modifikasyonlu versiyonlarıyla anılmaktadır. Daha çok sportif modeller üzerinde çalışan Honda şimdi ise Mudollo X serisi için kolları sıvadı. N-Box ve N-One modelleri olarak ayrılan versiyonları ayırt etmek için kaput, ızgara ve far emareleri dikkatlice incelenmeli. Model modifikasyon işlemi kapsamında daha geniş ön ızgaraya kavuşmuş. Yeni bir tampon ve difizör otomobile eklenmiş....

    Honda özellikle Japonya'da modifikasyonlu versiyonlarıyla anılmaktadır. Daha çok sportif modeller üzerinde çalışan Honda şimdi ise Mudollo X serisi için kolları sıvadı. N-Box ve N-One modelleri olarak ayrılan versiyonları ayırt etmek için kaput, ızgara ve far emareleri dikkatlice incelenmeli.

    Model modifikasyon işlemi kapsamında daha geniş ön ızgaraya kavuşmuş. Yeni bir tampon ve difizör otomobile eklenmiş. Süspansiyon sistemi daha da sertleştirilen otomobilin içide unutulmamış. Deri döşemeler ve 9 inç büyüklüğünde ekran göze çarpan ayrıntılardan. Modelde 1.5 VTEC motor bulunuyor. Modelin satış fiyatı 35.000 Dolar civarında olacağı tahmin ediliyor.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Japonya Honda Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title