Haberler

Homend'den Vazgeçemeyecekleri Bir Hediye

Güncelleme:

Türkiye'nin ilk ve tek cam yüzeyli elektrikli ızgarası Grilliant 1401, babanız için hem kaliteli hem de unutulmaz bir hediye olmaya aday!

Yenilikçi ürünleri ve şık tasarımlarıyla hayatı kolaylaştıran küçük ev aletleri sunan Homend, bu yıl Babalar Günü için, sağlığına düşkün babalara çok özel bir hediye alternatifi sunuyor: Türkiye'nin ilk ve tek cam yüzeyli elektrikli ızgarası, Grilliant 1401. Dumansız ve sağlıklı mangal keyfini eve de taşımayı sağlayan Grilliant 1401'in cam yüzeyinde omletten gözlemeye, sebzeden ete kadar pek çok yiyecek sağlıkla ve lezzetle pişiyor.

Çok kısa zamanda 300°C' ye kadar ısınabilen iki farklı pişirme bölümü ile Grilliant 1401, mangal sever babaları kömürün zararlarından da kurtarıyor. Diğer elektrikli ızgaralara göre yüzde 40 daha az enerji kullanarak çevreye de katkıda bulunan Grilliant 1401, cam yüzeyi sayesinde elde ve bulaşık makinesinde kolayca temizlenebiliyor. Çizilmeye karşı dayanıklı cam ile kaplanmış Grilliant 1401, bu yüzeyde rahatça kullanılabilecek iki adet paslanmaz çelik spatula ile birlikte sunuluyor.

Grilliant 1401 tavsiye edilen satış fiyatı: 597 TL.

Homend'den alınan her üründe olduğu gibi Grilliant'ta da tüketicinin yaşadığı olası bir sorun karşısında marka, hiçbir ücret talep etmeden ürünü tüketicisinin evinden teslim alıyor ve servise yollanmasını sağlıyor. Bu duruma alternatif olarak tüketiciler, sorunlu cihazlarını teslim fişi karşılığında Homend'e Yurtiçi Kargo ile de ulaştırabiliyor. Cihazın teslim alınmasından sonra başlayan servis süresinin 48 saati aşmamasına özen gösteriliyor.

Tüm bunlara ek olarak, 444 32 45 numaralı Homend destek hattına 7/24 erişim sağlanabiliyor. Tasarım, üretim ve dağıtım aşamalarında defalarca kontrolden geçirilen tüm ürünler, en ufak sorunu dahi kapsayan 2 yıllık garanti süresi ile tüketiciye ulaştırılıyor. Ayrıca, bir Homend ürünü satın alındığında kutu, garanti belgesi, fiş ya da fatura saklama zorunluluğu da bulunmuyor. Wineup Elektrikli Tirbuşon Serisi, Hairline Saç Düzleştiriciler, Deepsilence 1211 Sessiz Süpürge, Grilliant 1401 Cam Yüzeyli Elektrikli Izgara, Gramatic 3902 Konuşan Tartı, S3 Foodprocessor 2801 Mutfak Robotu, dijital ütü ve katı meyve-sebze sıkacağına kadar pek çok yenilikçi Homend küçük ev aletlerini Esse, Mediamarkt, Saturn, Electroworld, Teknosa, Darty, Evkur, Carrefour, Boyner, www.hepsiburada.com, www.morhipo.com gibi mağazaların yanı sıra seçkin züccaciyeler de dahil olmak üzere 650'den fazla noktada bulabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Babalar Günü Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title