Haberler

    Hollywood Ünlülerinin Güzellik Sırları!

    Güncelleme:

    Hollywood'un ünlü isimleri her daim güzel görünmek için neler yapıyor. İşte sırları...

    Sürekli güzel, bakımlı ve genç görünmeyi kim istemez? Biz bile bunun için hem maddi hem manevi birçok fedakarlıkta bulunurken, Hollywood’un ünlü isimlerinin kimsenin bilmediği, ilginç yöntemlere başvuruyor olması pek de sürpriz sayılmaz aslında…

    Filmlerde hayranlıkla izlediğimiz Hollywood ünlülerinin zamana nasıl meydan okuduklarını, nasıl sürekli bakımlı ve güzel göründüklerini merak eder dururuz. Elbette arada sırada basına kullandıkları ürünler ya da doğal bakımlarla ilgi haberler düşse de, aslında sır gibi sakladıkları, birbirinden ilginç yöntemlere başvuruyorlar. İşte size Hollywood ünlülerinin en mahrem 5 güzellik sırrı!

    Sülük tedavisi

    bilinen eski tedavi yöntemlerinden biri olan sülük tedavisini Hollywood'un ünlü isimlerinin kanlarını detoksifiye etmek için kullandıklarını biliyor muydunuz? Demi Moore'un, kanını detoksifiye etmek için sülük tedavisine gittiğini, kendini çok daha arınmış ve sağlıklı hissettiği söyleniyor.

    Alın ağdası

    Elbette ünlüler tepeden tırnağa bakımlı olmak zorundalar. Her an kameralara yakalanabilirler. İşte bu noktada, istenmeyen tüyler en büyük sorunlarında biri haline geliyor. Her ne kadar hepsinin lazer epilasyon yaptırdığını sansak da, güzelliğine gölge düşürdüğü için Kim Kardashian'ın alında çıkan bebek saçlarına ağda yaptığı söyleniyor. Kim bilir?

    Arı zehri botoksu

    Bu kadarı da olmaz demeyin, Kate Middleton'ın ve Cornwall Düşesi'nin favorisi olan arı zehri botoksu, yüz kaslarının gerilmesini sağlayarak çok daha genç görünmenizi sağlıyor. Bu tip ürünler, vücudun "arı tarafından sokulduğunu" sanmasına yol açarak kırışıklıkların olduğu bölgede kan akışını arttırıyor ve kırışmaya karşı direnç gösteren doğal kimyasalların ortaya çıkmasını sağlıyor.

    İpek yastıklar

    Sabahları katlığınızda yüzünüzde ya da vücudunuzda izler oluştuğu mutlaka olmuştur. Zaman içinde teniniz sürekli bu etkiye maruz kaldığında, meydana gelen o çizgiler derinleşiyor ve yaşlılık belirtilerine dönüşüyor. Hollywood ünlüleri bu sebeple Kate Winslet ve Reese Witherspoon ipek ya da saten yatak takımları kullanmayı tercih ediyorlar.

    PRP (Plated Rich Plasma) yöntemi

    Aslında bir tedavi yöntemi olan PRP'yi, Hollywood ünlüleri gençleşme yöntemi olarak kullanıyor. Nasıl mı? Gençleşmek isteyen kişinin kanı içinde ayrıştırıcı bulunan kitlere alınıyor ve çökeltiliyor. Bu işlemle trombositten oluşmuş plazma elde ediliyor ve bu plazma cildin yüzeyine enjekte ediliyor. Güzelliğiyle herkesi büyüleyen Angelina Jolie'nin de bu yöntemi kullandığı söyleniyor.

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Demi Moore Hollywood Güzellik Kadın Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title