Haberler

    Hollanda Milli Takımı'nın Nihai Kadrosu Açıklandı

    2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri'nde Türkiye ve hazırlık maçında İspanya ile karşılaşacak Hollanda Milli Takımı'nın, nihai kadrosu açıklandı.

    Teknik direktör Guus Hiddink'in 28'den 24'e düşürdüğü kadroda, Galatasaray'dan Wesley Sneijder de yer aldı.

    Sakatlığı devam eden Manchester United'ın golcü oyuncusu Robin van Persie'nin yerine Wolfsburg'dan Bas Dost'u davet eden Hiddink'in açıkladığı aday kadrosunda bulunan isimler şöyle:

    Kaleci: Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Kenneth Vermeer (Feyenoord)

    Defans: Daley Blind (Manchester United), Jeffrey Bruma, Jetro Willems (PSV), Daryl Janmaat (Newcastle United), Bruno Martins Indi (Porto), Joel Veltman (Ajax), Stefan de Vrij (Lazio), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain)

    Orta saha: Ibrahim Afellay (Olympiakos), Jordy Clasie (Feyenoord), Jonathan de Guzman (Napoli), Davy Klaassen (Ajax), Nigel de Jong (Milan), Wesley Sneijder (Galatasaray), Georginio Wijnaldum (PSV)

    Forvet: Memphis Depay, Luuk de Jong, Luciano Narsingh (PSV), Bas Dost (Wolfsburg), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Arjen Robben (Bayern Münih)

    Grupta 3. sırada


    EURO 2016 Elemeleri A Grubu'nda 4 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet alan Hollanda, Çek Cumhuriyeti ve İzlanda'nın ardından 6 puanla 3. sırada bulunuyor.

    Hollanda, Türkiye ile 28 Mart'ta yapacağı maçın ardından 31 Mart'ta da İspanya ile özel maçta karşılaşacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Hollanda İspanya Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title