Haberler

    Hollanda'da Burka Yasağı Kapıda

    Güncelleme:

    Hollanda hükümeti, burka başta olmak üzere yüzü tamamen kapatan giysilerin yasaklanması için harekete çekti. Yasağa uymayanlara para cezası kesilecek.

    Hollanda hükümeti, burka gibi yüzü neredeyse tamamen kaplayan giysilerin yasaklanması için çalışmalara başladı.

    YASAĞA UYMAYANLARA 400 EURO CEZA

    Parlamentonun onayına sunulacak düzenlemeye göre toplu taşıtlarda, eğitim ve sağlık kurumlarında burkanın yasaklanması, yasağa uymayanlaraysa yaklaşık 400 Euro para cezası kesilmesi öngörülüyor.

    Kaynak: Euronews.com / Güncel

    Hollanda Yaşam Dünya Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (14)

    GIYASETTİN DUMAN:

    Burka dediğin kişiliğin yok sayılması demek olan bir giysi. Ahmaklıkla eş değer. Müslüman kişiliği yok eden böyle aşırılığa prim vermez. Kamu güvenliği açısından da sakıncalı bir durum.

    8
    2
    yanıtYanıtla
    Stallone Mobil-IOS:

    Hollanda'da burka takmak islam dinini yükseltmez zerar verir

    5
    2
    yanıtYanıtla
    DINOZOR:

    tum dünyada yasaklanmali bence insanlik ayibidir resmen

    1
    4
    yanıtYanıtla
    EgeeeeemmobilWeb@haberler.com:

    İyi yapıyorlar İslam la alakası olmayan bir kıyafet çok saçma. Türkiye de de kalkmali...

    3
    2
    yanıtYanıtla
    AbdMobil-IOS:

    Oylar osmanliya

    0
    4
    yanıtYanıtla
    YilmazMobil-IOS:

    toplam 40 kisi cikmaz simbolik bir kanun irkci kopekler iyi bilirim donuzlari

    2
    1
    yanıtYanıtla
    bruksel:

    cok iyi bir karar brukselde metrolarda toplu halde gorundugumde ben bile korkuyorum , icindeki bayanmi erkekmi robotmi bilemiyorsun

    1
    2
    yanıtYanıtla
    araştırdım:

    burkayı israilli kadınlarda takıyor müslümanlıkla alakası yok ne bu böyle kız erkek belli değil hırsız katil belki nerden bilicez

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Gerçek istanbulluMobil-IOS:

    İslamla hiçbir baglantısı yok bu kıyafetin ama bazı kuş beyinliler islama baglıyorlar

    1
    1
    yanıtYanıtla
    adyok:

    hollanda kadar insan haklarına önem veren başka ülke görmedim doğru karar

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title