Haberler

Hollanda Basını: Yeteneksiz Yolanthe, Hollywood'da

Güncelleme:

Yolanthe Cabau, usta aktör Anthony Hopkins ile aynı filmde rol aldı. Hollanda basını ise 'Yeteneksiz Yolanthe, eşi Sneijder sayesinde Hollywood'a girdi' yorumları yaptı.

Galatasaraylı yıldız Wesley Sneijder'in en az kendisi kadar ünlü eşi Yolanthe Cabau, resmen Hollywood'a adım attı. Güzel yengenin, dev oyuncu Anthony Hopkins ile rol aldığı 'Kidnapping Mr. Heineken' filminin vizyon tarihi ABD ve Avrupa ülkelerinde 6 Mart olarak belirlendi.

"YETENEKSİZ YOLANTHE"

Güzel oyuncunun böyle dev bir projede yer alması Hollanda basınında da geniş yer buldu. Ancak Hollanda'daki sinema eleştirmenleri ve basın, "Yeteneksiz Yolanthe, eşi sayesinde kendisine Hollywood dünyasında yer buldu" yorumu yaptı. Cabau ise eleştirilere gülüp geçtiğini söyledi.

FİLMİ VİZYONA GİRMEDİ

Hatırlanacağı gibi Yolanthe Cabau, geçtiğimiz aylarda galası yapılmasına rağmen teknik nedenlerden dolayı vizyona giremeyen "Polis Akademisi Alaturka" filminde rol almış ve magazin basınında gündem olmuştu.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Wesley Sneijder Anthony Hopkins Hollywood Hollanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır?
500

Yorumlar (19)

porto:

gsli ne bekliyosunki :D

4
16
yanıtYanıtla
porto:

gsli nme bekliyosunki :D

4
15
yanıtYanıtla
oktay:

gözleri çok güzel yengemizin wesley snerjdere yakışır şampiyon aslanım tak şu 4 yıldızı

10
8
yanıtYanıtla
...:

ohooooooo. . . burada kocasından karısından faydalanıp ünlü olan işe giren artist olan. . . ne ararsan var. . . bilin bakalım burası hangi ülke?

16
0
yanıtYanıtla
Duyarlı vatandaş:

Bu resimleri yayınlayarak ne elde etmek istiyorsunuz yazıklar olsun türk toplumu bukadar bozuldu insanlar artık böyle resimlere tepki göstermiyorlar.

10
4
yanıtYanıtla
HAYRET:

bu tecavüz vahşet olaylarından sonra belki bu tür ahlaksız görüntüleri biraz azaltırsınız diye düşünüyordum ama aynen devam ediyorsunuz kadın=cinsel diye diye kadınların insan olduğunu unutturdunuz yazıklar olsun sizlere.

8
1
yanıtYanıtla
kral05mobilWeb@haberler.com:

O güzellikle kalibiyete ne gerek var Her filminide izlerim:-

6
3
yanıtYanıtla
gs:

çok doğru bi tespit gerçekten eşi sayesinde ünlü oldu türkiyeye gelince adını duymaya başladım

5
3
yanıtYanıtla
erkekMobil-ANDROID:

ulan bu zibidiye nasil da utanmadan yenge diyorlar yaa hayretn..

6
2
yanıtYanıtla
abdurrahman:

günlük sizin haberi okuyordum artık okumayacagım böyle açık resim koydugunuz için

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title