Haberler

    Holden Yeni Bir Model Peşinde

    Holden yeni bir model için prototip üzerinde çalışmalara başladı. Model Opel Insignia ve Buick Regal ile aynı segmentte olacak. Yeni gelecek olan modelin performanslı modelleri arkadan itişli olarak tasarlanacak. Performanslı serilerde 9 ileri otomatik şanzıman ve 3.6 litre V6 motor yer alıyor. Bu motor 308 Hp güç 370 Nm tork değerine sahip olacak. Önden çekişli modellerde...

    Holden yeni bir model için prototip üzerinde çalışmalara başladı. Model Opel Insignia ve Buick Regal ile aynı segmentte olacak. Yeni gelecek olan modelin performanslı modelleri arkadan itişli olarak tasarlanacak.

    Performanslı serilerde 9 ileri otomatik şanzıman ve 3.6 litre V6 motor yer alıyor. Bu motor 308 Hp güç 370 Nm tork değerine sahip olacak. Önden çekişli modellerde 2.0 litre dizel ve benzinli versiyonlar gelecek. Commodore olarak adlandırılan model adaptif süspansiyon, matris farlar, Apple CarPlay ve Android Auto gibi donanımlar ile ön plana çıkacak.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Insignia Regal Opel Otomobil Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title