Haberler

"Hobi Bahçesi" Projesinde Sona Yaklaşıldı

Güncelleme:

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan hobi bahçelerinde son rötuşlar devam ederken Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse yapılan çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.


İnsanların şehir hayatının stresinden uzak olmak, kendi ürettikleri ürünleri sağlıklı bir ortamda yetiştirmek amacı ile Hayrabolu yolu üzerinde Bıyıkali Mahallesi girişinde kurulan hobi bahçesin de yapılan kurulum çalışmalarında sona yaklaşıldı.

İLK ETAP TAMAMLANMAK ÜZERE

Başkan Yardımcısı Akköse çalışmalar hakkında bilgi alırken yaptığı açıklamada "Bıyıkali Mahallemizde 22 dönüm arazi üzerine kurulan hobi bahçesinin ilk etabında 18 adet 5 metrekarelik ahşap kulübelerin boya ve cila işlerinin son evreleri bitmek üzere. Burada halkımızın doğa ile iç içe zaman geçirerek çeşitli ürünler yetiştirmesine imkân sağlayıp boş vakitlerini değerlendireceklerini güzel bir alan yaratıyoruz." İfadelerini kullandı.

GÜNDOĞDU MAHALLESİ'NDE TRETUVAR ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Bıyıkali Mahallesi'ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Akköse'nin bir sonraki durağı ise Gündoğdu Mahallesi oldu.

Tretuvar çalışmalarının devam ettiği sokaklarda incelemelerde bulunan Akköse, Köseilyas Caddesi üzerinde yapılan yol
ve tretuvar çalışmaları son sürat devam ettiğini kısa bir süre içinde çalışmaların tamamlanacağını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleymanpaşa Hayrabolu Gündoğdu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title