Haberler

Hizbullah'ın Domuz Bağı İnfaz Cd'leri

Güvenlik Güçlerinin, Hizbullah Terör Örgütüne Yönelik Düzenlediği Operasyonda, Gözaltına Alınan ve Mahkemece Tutuklanan Şeref O.'nun Evinde Dehşet Veren Görüntüler Ortaya Çıktı.

MİT ile Ankara Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin, Hizbullah terör örgütüne yönelik düzenlediği operasyonda, gözaltına alınan ve mahkemece tutuklanan Şeref O.’nun evinde dehşet veren görüntüler ortaya çıktı.

Şeref O.’nun 1999 yılında örgütün Batman sorumlusu olarak görev yaptıktan sonra Ankara’ya yerleşerek bakkallık yaptığı belirlendi. Şeref O.’nun evinde bulunan CD’de yapılan incelemede, bir kişinin domuz bağıyla boğularak öldürülme anının videoya kaydedildiği de ortaya çıktı. Dehşet veren olayı araştıran polisler, öldürülen kişinin Mardin’in Kızıltepe ilçesine kayıtlı Davut Oral olduğu ortaya çıktı. 1972 doğumlu Oral’ın 1999 yılında kaçırılarak Hizbullah’a ait bir hücre evinde alıkonulduğu, domuz bağıyla bağlandığı, günlerce sorgulandığı, sonra da boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Oral’ı öldüren örgüt üyelerinin ise 2001 yılında Gaziantep’te düzenlenen Hizbullah operasyonunda tutuklanan Aydın D. ile Habib K. olduğu belirlendi. Şeref O. ile birlikte toplam 10 kişiden 9’u, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title