Haberler

Hisarcıklıoğlu, Btso Altıparmak Hizmet Binasını Hizmete Açtı

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bursa'da- Hisarcıklıoğlu, BTSO Altıparmak hizmet binasını hizmete açtı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Altıparmak hizmet binasını hizmete açtı.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bursa'da- Hisarcıklıoğlu, BTSO Altıparmak hizmet binasını hizmete açtı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Altıparmak hizmet binasını hizmete açtı. Hisarcıklıoğlu, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Bursa'daki oda ve borsaların üyelerine vermek istedikleri hizmet aşkını iki gündür bizzat yaşayarak gördüklerini söyledi. BTSO'nun, Altıparmak'taki bu tesisi, Büyükşehir Belediyesinin verdiği destekle hayata geçirdiğini ve hizmeti üyelerinin ayağına götürdüğünü ifade eden Hisarcıklıoğlu, "Bursa'mıza bu hizmet binamız hayırlı ve uğurlu olsun, bize vermiş oldukları büyük destekten dolayı da Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye de çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay da Büyükşenir Belediyesiyle 2012 yılında adımı atılan projenin resmi açılışının yapıldığını belirterek, "Bu binamız hem bizim protokol kabullerini yaptığımız aynı zamanda da yine ticaret kesimine hizmet sunduğumuz, hizmet bölümüyle de özellikle oda ve ticaret sicilin, tır karnelerinin ve kapasite raporlarının düzenlendiği birimleriyle Bursa iş hayatına hizmet vermeye başladı" dedi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, daha sonra Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay ile açılış kurdelesini keserek binayı gezdi. ...

Kaynak: AA / Ekonomi

Recep Altepe Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title