Haberler

Hırsızlık Zanlısının Karada Başlayan Kaçışı Denizle Sonlandı

Güncelleme:

Antalya'da hırsızlık yaptığı iddia edilen genç, kovalama sonucu deniz polisi tarafından denizde yakalandı.

Olay, saat 09.00 sırasında Konyaaltı Beach Park'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plajlardaki büfelerden bozuk para çalan bir genci görenler durumu güvenlik görevlilerine bildirdi. Güvenlik görevlileri karşısında gören genç, elektrikli bisiklet ile kaçmaya başladı.

YAKALANACAĞINI ANLAYINCA KENDİNİ DENİZE ATTI

Şahsın arkasından koşan görevliler elektrikli bisikleti devirdi. Bu kez koşarak kaçmaya başlayan şahıs, görevlileri peşinden yaklaşık 1 kilometre koşturdu. Yakalanacağını anlayan genç, kendini denize attı. Genç bu arada paralel şekilde sahil boyunca 400 metre yüzdü. Olay yerine gelen polis ise durumu deniz polisine bildirdi.

Bu kez denizde açılmaya başlayan ve isminin Mehmet Ç., olduğu öğrenilen genç 'kurtuldum' diye sevinirken karşısına deniz polisi çıktı. Kıyıdan 100 metre açılan genç, deniz polisinin botuna alınarak sahildeki polis ekibine teslim edildi. Üzerinde şort ve ayağı çıplak olan Mehmet Ç. elleri kelepçelenerek ekip otosuna alındı.

Mehmet Ç.'yi kovalayan güvenlik görevlilerinden Ümit Dönmez, "Çaldığı elektrikli bisiklet ve bir miktar para ile şahsı kovalamaya başladık. Bisikleti devirdik ama yine kaçmaya devam etti. Paralel şekilde 400 metre yüzdü. Sonra deniz polisi yakaladı. Daha önce hiç böyle hırsız görmemiştim." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beach Park Konyaaltı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

sisi:

böyle hırsızlara benden türkiyenin polislerine kan donduran emir ne kadar hırsız varsa korkutmak için ateş etmeyin acımasız olun tam kalbinden ateş edin hırsızların kanı aksın canı yansın türkiye devleti hırsızları besliyor biz mısır ise mezara sokuyoz

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title