Haberler

Hırsızlık Suçundan 3 Şüpheli Tutuklandı

İstanbul'da camlarını kırdıkları otomobillerden çok sayıda çanta ve değerli eşyayı çaldıkları tespit edilen 4 kişiden 3'ü tutuklandı.

İstanbul'da camlarını kırdıkları otomobillerden çok sayıda çanta ve değerli eşyayı çaldıkları tespit edilen 4 kişiden 3'ü tutuklandı.Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 11 Şubat-5 Mart arası Büyükçekmece, Silivri ve Beylikdüzü'nde gerçekleşen otomobilden hırsızlık konularıyla ilgili çalışma yaptı.Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, otomobillerin camlarını kırarak, içerideki çanta ve değerli eşyaları çalan 4 şüphelinin kimliklerini tespit etti.Polis, 5 Mart'ta Silivri'de bir eve düzenlediği baskında V.Ç. (26), Ö.D. (26), F.Ş. (27) ve D.Ç'yi (23) gözaltına aldı. Aramalarda, 3 tablet bilgisayar, 1 dizüstü bilgisayar, 2 hard disk, 2 cep telefonu, 6 flash bellek ve 1 kredi kartı ele geçirildi.Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden V.Ç, F.Ş. ve D.Ç. tutuklandı. aa

Kaynak: AA / Güncel

Hırsızlık Büro Amirliği Büyükçekmece Beylikdüzü Silivri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title