Haberler

Hırsızlık Operasyonu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince ele geçirilen çalıntı eşyalar Mersin'de hırsızlık operasyonu- Mersin ve Karaman'daki ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla 6 şüpheli gözaltına alındı Mut ilçesinde hırsızlık yaptıkları öne sürülen 6 kişi gözaltına alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince ele geçirilen çalıntı eşyalar Mersin'de hırsızlık operasyonu- Mersin ve Karaman'daki ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla 6 şüpheli gözaltına alındı Mut ilçesinde hırsızlık yaptıkları öne sürülen 6 kişi gözaltına alındı.İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, istihbarat çalışması sonucu Mut ve Karaman'ın Ermenek ilçelerinde hırsızlık yaptıklarını belirledikleri K.P. (35), S.P.(26), M.A. (25), A.S. (24), H.K. (21) ve B.A'yı (26) gözaltına aldı.Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada bir tabanca, av tüfeği, çalıntı olduğu değerlendirilen çok sayıda elektronik eşya, inşaat malzemeleri ve kablolar ele geçirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Karaman Ermenek Mersin Mut Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title