Haberler

Hires Gsk, İlk Yılda Gelen Başarılarla Coştu

Güncelleme:

Geçen 1 yıl içerisinde futbolda 750, voleybolda 400, basketbolda 250, kule atlama-yüzmede 50, jimnastikte 50, atletizmde 25 sporcu yetiştiren kulüp branşların tamamında bir çok kupa kazanarak büyük başarı gösterdi.


Geçtiğimiz yıl HiRes Elektronik Güvenlik Sistemleri A.Ş. tarafından sporcu gençlerin önünü açmak, ülkeye centilmenlik ruhuna ve sporcu ahlakına sahip sporcular kazandırma amacıyla kurulan HiRes Gençlik ve Spor Kulübü 1.yaşını kutlamanın coşkusunu yaşıyor.

Kurulduğu günden bu yana deneyimli, azimli, başarılı olmayı kendilerine amaç edinmiş disiplinli ve sporu sporcuya sevdiren eğitim kadrosu sayesinde takımlarının hem amatör ligde hem de çeşitli turnuvalarda her geçen gün gösterdikleri büyük başarılarla kulübün adını daha fazla duyuruyor.

"Yıldız sporcular yetiştirmek için buradayız"

20 yıllık başarılı Süper Lig ve FIFA hakemliği kariyeriyle örnek gösterilen spor adamı İsmet Arzuman, kulübün Sportif Direktörlük görevinde büyük bir emek sarfediyor. Bir yıllık programlı ve yoğun bir çalışma döneminin meyvelerini aldıklarını belirten Arzuman, "Kazanmaktan daha değerli şeyler olduğunu genç sporculara aşılamak en büyük hedefimiz. Bu amaç etrafında ülke sporuna yıldız sporcular yetiştirmek için buradayız. 1 yıl içinde elde ettiğimiz başarılarla hem biz hem de sporcularımız emeklerinin karşılığını aldı." şeklinde konuştu. İlk yılında aldığı başarılarda adından söz ettiren HiRes Spor'un futbol, basketbol, voleybol, yüzme, kule atlama ve tramplen, atletizm ile cimnastik branşlarındaki spor okulları faaliyetleri de programlı bir şekilde devam ediyor.

3 büyüklere ilk transfer

HiRes Spor için ilk yılını kutlamanın yanında bu senenin ayrı bir anlamı var. Kulüp ilk yılında yetiştirdiği futbolcu 2004 doğumlu Berkay Türkoğlu'nu Beşiktaş altyapısına kazandırdı. Bu anlamda 3 büyüklere transfer edilen ilk sporcusunu yetiştirme gurunu yaşadıklarını söyleyen Sportif Direktör Arzuman, "Kulübümüz bünyesinden yetişen bir sporcumuzun Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birinin altyapısına göndermek gurur verici. Bu da kulübümüzn felsefesi olan sporahlakına sahip ve disiplinli sporcular yetiştirme felsefemizin başarısını gösteriyor." dedi. Yeni sezonda daha nice başarılı ve disiplinli sporcular yetiştireceklerinin sinyallerini de veren başarılı spor adamı, "Futbol takımlarımız hazırlık kamplarını tamamladı ve yeni sezona hazırlık karşılaşmalarında başarılı sonuçlar aldılar. Geçtiğimiz sezonda birçok kupa kazanan HiRes Spor bu sezona da iddialı başlamak için çalışmalarını tüm branşlarda hız kesmeden sürdüruyor" açıklamasını yaptı.

Birinci yıl başarıların yılı oldu

Geride bırakılan sezonda HiRes Spor Kulübü Voleybol Takımı Büyük Bayanlar Ligi'nde İl Birincisi olurken; Yıldız Basketbol Takımı, yaklaşık 40 takımın mücadele ettiği Antalya Kemer Limak Otel'de düzenlenen Akdeniz Spor Kampları ve Basketbol Turnuvası'nda ikincilik kupasının sahibi oldu. Futbolda ise U-12 Ligi'nde 8.Grup Şampiyonu ve İzmir Dördüncülüğü başarılarının yanına U-16 Ligi 8.Grup ikinciliği eklendi. HiRes Gençlik ve Spor Kulübü, Narlıdere Olimpik Yüzme Havuzu'nda TYF tarafından gerçekleştirilen Türkiye Atlama Şampiyonası'nda iki madalya sevinci birden yaşadı. Gençler A kategorisinde yarışan Sinem Sağlam, 3 metre tramplen disiplininde 1'nci olurken; Aleyna Eski, 1 metre tramplen disiplininde 1'nci olarak altın madalya kazandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmet Arzuman Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title