Haberler

Hipnozla Bilinç Altı Temizliği

Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi (KKEF) Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Halim Ulaş, öğrencilerin başarı ve motivasyonunu artırmak için hipnozla bilinç altı temizliği yaptı.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi (KKEF) Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Halim Ulaş, öğrencilerin başarı ve motivasyonunu artırmak için hipnozla bilinç altı temizliği yaptı.

Atatürk Üniversitesi Oditoryumu'nda düzenlenen, 'quantummotivasyon' seminerine katılan yaklaşık bin öğrenciye önce 45 dakika video görüntüleri eşliğinde yaşanan hayata dair bazı görüntüler izleten Doç. Dr. Halim Ulaş daha sonra öğrencilerden oturdukları koltuğa yaslanıp ve vücutlarını serbest bırakmalarını istedi. Çalan müzik eşliğinde öğrencilerden gözlerini kapatmalarını ve kendisini can kulağı ile dinlemelerini isteyen Doç. Dr. Halim Ulaş, 5 dakika içinde salondakileri uyuttu. Bir süre uyuyan öğrencilerle konuşmaya devam eden Doç. Dr. Ulaş, "Şimdi gözlerinizi açın" diyerek salondakileri uyandırdı. Çevrelerine bakıp neler olduğunu anlamaya çalışan öğrencilere Doç. Dr. Halim Ulaş, "Şimdi hep birlikte çılgınca alkışlayalım ve ıslık çalalım" dedi. Bunun üzerine salon alkış ve ıslık sesleri ile yankılandı.

Öğrencilerden öncelikle 'Ben kimim?' sorusunun cevabını bulmaları gerektiğini isteyen Doç. Dr. Ulaş, kariyer planlaması yaparken kendilerini ne oranda tanıdıklarının önemli olduğuna işaret etti. Öğrencinin eksik ve güçlü yönlerini bilerek ortaya koyması gerektiğini de vurgulayan Doç. Dr. Ulaş, şöyle konuştu:

"Maalesef gençlerin motivasyonunun çok düşük olduğunu görüyoruz. Gençler öncelikle bir şeyler yapabileceklerine inanmalılar. Sonra ne yapacaklarına karar vermeliler. Ondan sonra da bunu nasıl yapacaklarını biz onlara öğretmeliyiz. Bunları hep birlikte yapmalıyız. Aksi takdirde başıboş, amacı, hedefi ve ideali olmayan bir gençlik ortaya çıkıyor. Bu da son derece tehlikeli bir şey. Bugün burada binden fazla gencimizle kariyer basamaklarından nasıl çıkarız? Yaşamdaki zorlukları nasıl aşarız? Kendi kariyer hedeflerimizi nasıl oluştururuz? Bu konuda emin adımlarla nasıl yürürüz? Onları konuştuk. Gençler büyük ilgi gösterdi. Burada öğrencilere kısmi bir hipnozla bilinçaltı temizliği yaptım. Kendilerini daha iyi hissedecekler. Öğrencilere seminerde ayrıca azimli ve istekli oldukları takdirde karşılarına çıkacak engellerin tamamının çok rahat aşabileceklerini, hedefe emin adımlarla yürümelerini, zihnimizdeki sıkıntıları kaldırırsak daha başarılı olacaklarını anlattım."

Seminerin başarılı geçtiğini söyleyen öğrenciler ise, "Kendimizi daha dinç hissediyoruz. Geleceğe daha inançlı bakıyoruz. Motivasyonumuz yükseldi ve günlük yaşamın stresini atıp, sıkıntılarımızla daha kolay baş edebileceğimize inandık" dediler. - Erzurum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (2)

palandöken:

sen git o kadar seviş, içki iç günah işle ondan sonra bi doçent doktor gelsin seni tüm kirli işlerini temizlesin. hadi burda sildin ya ötek tarafta nasıl silecen. . . o kalabalıkta doktoru nasıl bulacaksııınnız şekerlerim.

0
0
yanıtYanıtla
CAN:

Bırakın bu boş işleri hepsi ABD Yahudi icadı bunlar !!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title