Haberler

Hıncal Uluç'tan Volkan Yorumu: Demek ki Terim de 'Tıs'mış

Güncelleme:

Karabükspor maçında "vatan haini" şeklinde tezahürat yapılmasına rağmen sahayı terk etmeyen Volkan için "ipliği pazara çıktı" diyen Hıncal Uluç, Terim'i sert sözlerle eleştirdi.

Sabah Gazetesi'nin duayen yazarlarından Hıncal Uluç, Fenerbahçe'nin Karabük spor'u 2-1 mağlup ettiği maçta Volkan Demirel'e "Vatan haini" şeklinde tezahürat yapılmasının ardından çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

İşte Uluç'un Sabah Gazetesi'nin internet sitesinden Özge Aydın'a verdiği o röportajdan dikkat çeken kısımlar;

"VOLKAN'IN İPLİĞİ PAZARA ÇIKTI"

"Volkan'ın ipliği pazara çıktı. Arka arkaya iki olay; Milli maçta sahayı terk ettiği zaman 'Bana hakaret etti' dedi. Onun üzerine savcılık soruşturma açtı. Bütün güvenlik kameraları izlendi, bütün güvenlik görevlileri ile konuşuldu. Bütün şahitlerle konuşuldu ve savcı ancak tek bir kişi hakkında dava açma isteğinde bulundu. O istediği de 8. Asliye Ceza Mahkemesi de 'Bu belgeler dosya açmak için yeterli değildir. Yeterli belge getirirseniz' diye reddetti. Yani, Volkan'ın sahayı terk etmesini gerektiren bir Milli Takımı bırakıp gitmesini gerektiren, stadyumu terk edip gitmesini gerektiren bir olay olmadığı ortaya çıktı. Ama medya bunu es geçti. Türk spor medyasında bu konu ile ilgili tek bir haber yok, bir tek yorum yok.

"VOLKAN NEDEN SAHAYI TERK ETMEDİ"

Aynı şeyi Galatasaraylı bir oyuncu yapsaydı bugün o Galatasaraylı oyuncu lanetlenmişti, sahaya çıkamıyordu. Bu medya böyle bir medya. Şimdi bu maçta tribünler Volkan'a 'vatan haini' diye bağırdı. Bir ya da iki kişi değil, tribünler bağırdı ve yayında bu da görüldü. Volkan sahayı ve takımını terk etmedi. Çıktı, maçın sonuna kadar oynadı ve maçın sonunda yaptığı harika kurtarışlarla da Fenerbahçe'nin 3 puan almasını sağladı.

"TERİM DE TIS ÇIKTI"

Demek ki neymiş Volkan Efendi kardeşim? İşte bunun hesabını soracak Türkiye Futbol Federasyonu olması lazım, bunun hesabını soracak Fatih Terim olması lazım. Ama Türkiye Futbol Federasyonu tıs, Fatih Terim de tıs. "

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Volkan Demirel Fatih Terim Hıncal Uluç Spor Haberler

500

Yorumlar (21)

Burhan BAGLANMobil-ANDROID:

VD nin hakaretten dolayı sahayı terketmedigini zaten biliyorduk da tüm ülke insanı anladı böylece Hakaretse bir insana vatan haini demek en büyük hakarettir.Ama VD bunu kabul etmişki sahada kalmaya devam etmiş bu da ancak şikeci bir takımın futbolcusuna has özellik işte

10
16
yanıtYanıtla
kanaryamMobil-ANDROID:

Bu bunak adamada daha yorumculuk yaptırıyorlar bu adamın beyni sulanmış tipik bir fenerbahçe düşmanı reyting yapmak icin bu sapıkları konuşturuyorsunuz insanlarıda birbirine düşman yapıyorsunuz

10
14
yanıtYanıtla
selomantarinoMobil-ANDROID:

senin yüzünden çayocağıma sabah gazetesi almıyorum pembe kazaklı insan

13
11
yanıtYanıtla
ha ha haMobil-IOS:

Adam haklı beyler

16
8
yanıtYanıtla
a.yılmazMobil-ANDROID:

Bunak hala milli takım futbolcusuna hakaretin anlamını kavrayamamış

18
5
yanıtYanıtla
spawnMobil-ANDROID:

İmamının şikeci azizin olduğu yerde cemaati volkanın hain olmaması beklenemezdi zaten ezikşikebahçe..

11
11
yanıtYanıtla
TAhminmobilWeb@haberler.com:

Cok guzel bir yazi kelimesi kelimesine katiliyorum.

15
7
yanıtYanıtla
keko:

hıncal uluç denen moruk sen daha yaşıyonmu kofik

8
13
yanıtYanıtla
ABIZER:

terim takima bakmaz aldigi paraya bakar

16
3
yanıtYanıtla
yzb:

Mesela düşünüyorum da Saraçoğlunda FB. li taraftarlar ilk maçta FB. taraftarları her kesin duyacağı şekilde koro halinde Hıncal Uluçun yedi cettine hakaret küfür edilse ve hiç bir ceza meza verilmese Hıncal bey kulaklarını sallayarak yine o meşhur kahkahasını atacakmıydı?. . . Ama ben bu açıklamaya bakarak galiba kabul edeceğini sanıyorum. . .

13
6
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title