Haberler

Hilvan Damak Ustalığında Bir Adım Önde

Güncelleme:

Şanlıurfa'da düzenlenen Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonasına katılan Hilvan Belediyesi yarışmacı ekibi ikinci oldu.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Şanlıurfa Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonasına katılan Hilvan Belediyesi yarışmacı ekibi ikinci oldu.

Karaköprü Aqua Park'ta düzenlenen ve farklı kategorilerde 3 gün boyunca devam eden şampiyonada ikinciliği elde eden Hilvan Belediyesi yarışmacı ekibi, Hilvan Belediye Başkanı Alan Ali Bayık'ı makamında ziyaret ederek şampiyonada aldığı ikincilik ödülünü takdim etti.

BAYIK TEBRİK ETTİ

Unutulmaya yüz tutmuş ve eski kuşakların damak tadı olan yemekleri sergileyen yarışmacı ekibin mutluluğunu paylaşan Bayık, kültürel olarak anlamlı bir organizasyon düzenleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye teşekkür etti. Bayık "Öncelikle böyle bir organizasyon düzenleyen Eyyübiye Belediyesine ve Eyyübiye Belediye Başkanı Sayın Mehmet Ekinci'ye teşekkür ediyorum. Bu yıl ilki düzenlenen Şanlıurfa Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonasına yarışmacı olarak katılan Hilvan Belediye ekibi yaptıkları yöresel yemeklerle ikincilik ödülüne layık görüldü. Hilvan'ın unutulmaya yüz tutmuş olan çok eski ve zengin olan bir yemek kültürü var. Zamanla bu yemeklerimiz ve tatlı çeşitlerimiz yapılmadığından dolayı çok kişi tarafından unutulmuş durumda. Düzenlenen bu yarışma vesilesiyle bu eski mutfak kültürümüz tanıtıldı. Hilvan'ın mutfak kültürünü tanıtan ve dereceye giren yarışmacı kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık olsun" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yemek Tarifi Kadın Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title