Haberler

Hilmicem, Begüm ile Aşk Dedikodularına Son Noktayı Koydu

Güncelleme:

Survivor Hilmicem, Begüm ile aralarında çıkan aşk dedikodularına net bir dille cevap vererek, "Asla öyle bir şey yok. Onu kardeşim gibi görüyordum." dedi.

Survivor All Star'ın aşk yaşadıkları iddia edilen 2 ismi Begüm ve Hilmicem haklarında çıkan aşk dedikodularına son noktayı koydular.

AŞK DEDİKODULARINA SON NOKTAYI KOYDU

Reyting rekorları kıran Survivor All Star finalinin ardından akıllara takılan sorulardan biri de Begüm ve Hilmicem arasındaki aşk iddialarıydı. Hürriyet'te konuşan Hilmicem bu iddialara son noktayı koydu.

"BEGÜM BENİM KARDEŞİM"

Başarılı yarışmacı Hilmicem'e, Begüm ile aralarında çıkan aşk dedikoduları sorulduğunda ise net bir dille cevap verdi. 'Asla öyle bir şey yok. Onu kardeşim gibi görüyordum.'

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar
500

Yorumlar (50)

YATTIN YARIŞMAYA YAN DERDİNE:

TURABİ NİN PİYONU.

38
11
yanıtYanıtla
HATALİYSAM DUZELT:

Acaba turabinin haberi var mi hilmicem turabiden izinsiz lavoboya gitmez

39
7
yanıtYanıtla
esma:

Hilmi, Turabi''den hoşlanıyor. Beraber yatıp kalkmalar, Turabi''nin sözünden çıkmamalar, her oyunda sevinme bahanesine çılgınlar gibi sarmaş dolaş kucaklaşmalar falan. . .

21
18
yanıtYanıtla
BABAHAKKI:

Ulan Hilmicem, yancılık yapmasaydın sen kazanacaktın şu yarışmayı, ellerinle verdin şampiyonluğu.

30
4
yanıtYanıtla
GETİRX:

KOMŞU KIZI KARDEŞTİR KALDIR KALDIR YERLEŞTİR

11
22
yanıtYanıtla
Genc Kanarya:

Hilmicem Begum e aşık olmadan once turabiden izin alması gerekir.

29
4
yanıtYanıtla
dyza:

o turabiyle aşk yaşıyordur kesin görünen köy misali

28
5
yanıtYanıtla
acar...:

ne kardeşler gördük

23
8
yanıtYanıtla
REDONDO:

oyun satan hilmicemmmmm

12
15
yanıtYanıtla
AhmetMobil-IOS:

LAN yalaka şımarık hilmicem Begüm sana laik bilem değil sen git direk dansçıların yanında dur belki orada bulursun bir tane

15
12
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title