Haberler

Hilal Cebeci Oy Vereceği Partiyi Açıkladı

Güncelleme:

Şarkıcı Hilal Cebeci, HDP mitingindeki saldırıyı kınayarak seçimlerde tepki olarak oyunu HDP'ye vereceğini belirtti.

Zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken şarkıcı Hilal Cebeci, seçimler öncesi hangi partiye oy vereceğini açıkladı.

"TEPKİ OLARAK OYUM HDP'YE"

HDP'nin Diyarbakır mitinginde yapılan saldırıya tepkisiz kalmayan Cebeci, "Demokrasiye Aykırı, politikacıların HDP'yi hedef olarak göstererek ölümlere sebebiyet verdiklerinden dolayı tepki olarak oyum HDP'ye" şeklinde bir tweet attı.

İşte Hilal Cebeci'nin o tweeti;

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Hilal Cebeci Magazin Haberler

500

Yorumlar (1027)

Teoman EGEMEN:

Bende tepki olarak senin çıktığın hiç bir kanalı izlemeyeceğim, senin çıktığın hiç bir konser alanına gitmeyeceğim, senin çıktığın hiç bir gece klübüne gitmeyeceğim. Buda senin minnoş beynine kapak olsun madam !

293
333
yanıtYanıtla
YazzzıkmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Oyun hdp ye olsa iyi fakat oyun pkk ya gidiyor . Pkk diyorum pkk yarın öbür gün şehit askerin anasına babasına nasıl bakacaksın çok merak ediyorum . Bu bayrağın altında utanmadan nasıl duracaksın . Bir sözümde chpli lere size it sürüsü diyen partiyle birleşmeniz ne tuhaf . Bir sözümde mhp ye siz ancak lafta milliyetçisiniz lideriniz bir kere hdpyi kınayacak kadar cesur olamadı mitinglerde lafa sıra gelince türk türk der durursunuz sizede yazık yazık . Şimdi yarın senaryoyu siz iyi hazırlayın . Seçim sonuçları istediğiniz gibi olmayacak ya hile yapıldı çalındı diyin benden size bir tavsiye sandıkların başından ayrılmayın güvenemiyosanız . Sahip çıkıyosanız oyunuza . Ha acı gerçeği görecek kadar cesur musunuz ?! Bence kesinlikle hayır . Bu gerçeği görmektense iftira atayım tutmazsa izi kalır kafa yapısı ile bir 4 yıl daha Allah ın izniyle Müslüman dünyasının ayaktaki son kalesi olarak gördükleri güzel ülkem şaha kalkacak ve 4 lü ittifak dağılacaktır inşallah ..

191
249
yanıtYanıtla
Süpersin hilalim helal be:

Helal be sana Hilal

67
222
yanıtYanıtla
21 candirmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

lan ak troller ve gerzek kurtlar hilal hanım sizden bin kat daha yürekli bin kat daha delikanlıdir.mazlumun yanında olandan daha imanlı var mı ey müminler ? kafası secdede elleri garibanin yetimin asgari ücretlinin cebinde olanın hırsızın yoldaşlari allahu tealanin huzurunda ne cevap vereceksiniz? sırf işler yürüsün diye hangi aile oğlunun hırsızlık yapmasına ses çıkarmıyorsa o ailede hırsızdir.anlayana.....

96
176
yanıtYanıtla
denizmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Helal be Güzelim. Analar neler dogurmus görsünler.

204
33
yanıtYanıtla
tose:

O patlama HDP ''den başkasının işine yaramaz. ! Diyer partiler ahmak olmadığına göre. !!!!!!!!! Yazık oldu gariban KÜRT''lere. !!!!!!

174
53
yanıtYanıtla
İnadına:

Beren saat, Hilal Cebeci askerlerimiz şehit Düşerken konuşmuyorlardı. Ne çok hain varmış. Aziz Türk milleti bunları unutmaz.

6
216
yanıtYanıtla
pola ciwanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hilal cebeciyi yurekten tebrik ederim onun tepkisi adaletsizlik yapanlara savaşa katliama haksizliga uğrayan Kürtlerin yalnız birakmamak için gerçek kardeşliği pratikte gösterdi yaşasın halkların kardeşliği

69
143
yanıtYanıtla
Selahattingiray Mobil-IOS:

Süpersin, helal olsun sana,,

39
170
yanıtYanıtla
FerhatmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Vatan haini ozaman defol git bu topraklardan

131
57
yanıtYanıtla
Tüm 1027 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title