Haberler

Hikmet Karaman: Galatasaray Teknik Direktörlüğü İçin Hazırım

Güncelleme:

Teknik direktör Hikmet Karaman, Galatasaray'da görev yapmaya hazır olduğunu duyurdu, "Ekibimle bu görevi hak ettiğimizi düşünüyorum." dedi.

Galatasaray'da Cesare Prandelli'nin görevinden ayrılma ihtimali durumunda teknik direktör adayları arasında gösterilen Hikmet Karaman, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu.

"BU GÖREVİ HAK ETTİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM"

Karaman, göreve hazır olduğunu belirtirken, "Ekibimle birlikte bu görevi çoktandır hak ettiğimi düşünüyorum. Galatasaray'da başarı maç kazanmak değildir. Başarı hedefe gitmek ve kupa kaldırmaktır. Biz bu düşünceyi içselleştirmiş bir ekip olarak bu görevi hak ettiğimizi düşünüyorum. Anca olur olmaz bir şey diyemem. Bu tamamen Galatasaray yönetimine bağlıdır. Bizim bu konuda beyanda bulunmamız nazik olmaz. Nezaket bu konularda yorum yapmamaktır" ifadelerini kullandı.

AYSAL'LA GÖRÜŞMÜŞTÜ

Tecrübeli teknik adam, Roberto Mancini'nin ayrılığı sonrasında da Galatasaray'ın gündemine gelmiş ve eski başkan Ünal Aysal ile görüşmelerde bulunmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Cesare Prandelli Hikmet Karaman Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

SELO:

YILMAZ VURAL GELMELİ. BURAK, SELÇUK VE ÇETESİNİ DÖVE DÖVE OYNATIR.

3
0
yanıtYanıtla
M.İ.Y:

Buda Fatih Terimin çakması

3
0
yanıtYanıtla
bir dost:

SONUNA KADAR HAKLISIN HOCA SEN GELSEN ŞAMPİYON OLUR TAKIM

1
0
yanıtYanıtla
haydar ali:

bir sen bir de yılmaz hocam, ne yiyip içiyonuz be emmi, bu özgüven patlaması nedir la

1
0
yanıtYanıtla
olur olur:

hepiniz gelin sırayla yönetin takımı tam rezillik

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title