Haberler

HGS Sorgulama Hizmetleri E-Devlet'de Yapılabilecek

Güncelleme:

Köprü ve otoyollardan hızlı ve kolay geçiş için kullanılan Hızlı Geçiş Sistemi'nin hesap ve ihlalli geçiş bilgileri artık e-devlet üzerinden de sorgulanabilecek.

Köprü ve otoyollardan hızlı ve kolay geçiş için kullanılan Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) hesap bilgileri ve ihlalli geçiş bilgileri artık e-Devlet Kapısı üzerinden de sorgulanabilecek.

E-DEVLET'TEN SORGU

TÜRKSAT A.Ş.'den yapılan açıklamada, PTT işbirliği ile hazırlanmış olan Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) Hesap Bilgileri Sorgulama Hizmeti aracılığıyla HGS kullanıcılarının, T.C. kimlik numarasına bağlı hesap bilgilerine ilişkin detayları görebildiği, bakiye hareketlerini takip edebildiği, kendi HGS hesaplarına ait HGS ihlalli geçiş bilgilerini e-Devlet Kapısı üzerinden sorgulayabildiği kaydedildi.

İHLALLİ GEÇİŞLERİN CEZAYA GİRMESİ ÖNLENEBİLECEK

Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) İhlalli Geçiş Bilgileri Sorgulama Hizmeti ile de ihlalli geçişleri olup olmadığını, ihlalli geçişleri var ise son beş tanesini ve ihlalli geçiş ücretleri ile ihlal ceza tutarlarını görebildiği kaydedilerek, "Bu hizmet ile HGS kullanıcılarının geçiş tarihinden itibaren 15 günlük yasal süresi içerisinde varsa ihlallerini görerek yeterli bakiyeyi yatırması ve geçişlerin cezaya girmesinin önlenmesi amaçlanmaktadır" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Otomobil Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

ESNAFLAR:

ALLAH BELANIZI VERSİN FARKINDA OLMADAN 10 KATI CEZA UYGULADINIZ HGS OLDUĞU HALDE HARAM OLSUN ARTIK AKPYE OYLARIMIZ VERMEYECEYİZ

13
2
yanıtYanıtla
brave4999:

hgsyi çıkaranlar beni borç batağına itti Allah belalarını versin inşallah

2
0
yanıtYanıtla
hgs, ogs, kgs, normal para verip geçsek:

Ben bir koyunum, hiçbişeye ses çıkarmam. 3 tl lik geçişten 69 lira alır devlet benden ama olsun, Akapeye can feda. . HGS yi ihale ettikleri firma köşeyi dönmüş ama ben her gün sistemdeki hata yüzünden kazıklanıyorum. Olsun önemli değil. yalnız madem sistemde hata var, neden bir kerede beni görmeden geçemiyorum? Hata var ama hep bana giriyor. Bir kere devlet kasasına girse biraz rahatlıycam aslında. Ama hep bana hep bana. . .

0
1
yanıtYanıtla
para para para:

tamamda şu para yüklemeside internetten olsa artık hala taş devri gibi ptt den yapıyoruz

0
1
yanıtYanıtla
....:

NEREYE VERİRSEN VER SİZİN GİBİLERİN ALLAH BELASINI VERSİN

1
0
yanıtYanıtla
lazerol:

sorun borcun ne kadar olup olmadığı deyil sistemin kötü oluşu okumaması kaçak duruma düşürüp fazla tahsilat yapması yapılan fazlalığı çok uzun sürede geri vermesi yada hiç vermemesi

0
0
yanıtYanıtla
nevzat camur:

bENDE IKI DEFA CEZA YEDIM 175 ÖDEMIYEYIM DIYE HEMEN 125 LIRA ÖDEDIM AMA HALA ÖDEMEDIGIM GÖRÜNÜYOR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title