Haberler

Hepsiburada.com'dan Beşiktaş Taraftarına Özel Ürünler

Hepsiburada.com, 2015-2016 futbol sezonunu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ın taraftarları için özel ürünler hazırladı.

Hepsiburada.com, 2015-2016 futbol sezonunu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ın taraftarları için özel ürünler hazırladı.

Hepsiburada.com'dan yapılan açıklamaya göre, 14. lig şampiyonluğunu kazanan Beşiktaş'ın taraftar ürünleri için özel bir bölüm hazırlandı. Beşiktaş'ın lisanslı formaları, futbol topları, nevresim ve eşofman takımları, mobilya ve dekorasyon ürünleri, taraftarların beğenisine sunuluyor. Beşiktaş ürünleri özel indirimler ve peşin fiyatına taksit avantajları ile satılıyor.

Beşiktaş'ın lisanslı formaları yüzde 30 indirimle 89,99 liraya satışa sunuluyor. Fiyatları 59,99 lira ile 141,93 lira arasında değişen farklı forma seçenekleri de yer alıyor.

Çocuk formalarının fiyatları 39,99 lira ile 92,99 lira arasında değişiyor. Formaların yanı sıra futbol topları ve voleybol topları özel tasarımları, taraftarların beğenisine sunuluyor.

Beşiktaş armalı nevresim takımlarında ise yüzde 9 indirim uygulanıyor. Eşofman takımlarının fiyatları ise yüzde 29'a varan indirimlerle 49 lira ile 69 lira arasında değişiyor.

Mobilya ürünlerinde ise armut koltuklardan aksesuar dolaplarına, puflardan minderlere, çalışma koltuklarından berjerlere farklı mobilya ürünleri için yüzde 60'ı aşan indirimler uygulanıyor.

Beşiktaş armalı defterler, mataralar, kumbaralar ve cüzdanlar da diğer seçenekler olarak dikkati çekiyor.

Kaynak: AA / Güncel

Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title