Haberler

Hepimizin Ortak Sevdası Yeni Malatyaspor

Güncelleme:

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı , beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Yeni Malatyaspor Kulübü Onursal Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret ettiler.

Yeni Malatyaspor'un ligdeki konumunun konuşulduğu ziyarette medya mensuplarına açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, yeni yönetim kurulu olarak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ilk defa ziyaret ettiklerini, Yeni Malatyaspor'a Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın önemli destek ve katkıları olduğunu söyledi.

Katkı ve desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür eden Gevrek, "Yeni Malatyaspor'un 3.ligden buralara kadar gelmesinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır hep başroldeydi. Bizler yeni yönetim kurulu olarak Yeni Malatyaspor'u hak ettiği yere taşımayı arzuluyoruz. Bugün yönetim kurulumuz ile birlikte bir takım ziyaretlerde bulunuyoruz. Ortak değerimiz olan Malatyaspor'un çevresinde birlik ve beraberliği oluşturmayı hedefliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır kulübü sivil yönetime bırakmak istemişindeki amaç; bu tablonun oluşmasıydı. Takım bu oluşumu sağladıktan sonra her kesimden destek alarak, 2 yıl önce birinci lige çıktı. Buradan da hiç vakit kaybetmeden hak ettiği yer olan süper lige çıkması için aynı tablonun oluşmasını bekliyoruz. Takımı sadece futbol takımı olarak görmemek lazım. Malatya şehrinin en büyük sivil toplum kuruluşu Yeni Malatyaspor'dur. Herkesin desteği bizleri mutlu eder" dedi.

Yeni Malatyaspor'un lige iyi bir başlangıç yaptığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeni Malatyaspor'un 4 haftada hem futbol hem de puan olarak iyi yerde olduğunu söyledi.

Yeni yönetim kuruluna başarılar temennisinde bulunan Başkan Çakır, "Bu sene daha uyumlu, daha iyi futbol oynayan bir takım oluşturuldu. Biz her dönem bu takıma destek olmaya gayret ettik. Hepimizin ortak sevdası olan Malatyaspor'umuzun başarası bu şehir için çok önemli. Malatya Türkiye'de çok önemli bir kent. Ticari, siyasi, sanatsal gibi birçok alanda söz sahibi olan bir kent. Spor anlamında Malatyaspor ile yine Türkiye'de söz sahibi olacaktır. Bu potansiyel Malatya da her zaman vardı. Başarılar hiçbir zaman tesadüf değildir. Çalışmak, iyi niyet zamanla kazandırıyor. Teknik heyet ve futbolcuların saha içindeki ahenkleri iyi sinyaller veriyor. Bu ahengin bozulmaması için de maddi katkıya ihtiyaç var. Malatyaspor taraftarı bu sahiplenmeyi her zaman ortaya koyuyor. Baba ve evlat gibi düşünmek gerekiyor. Başarıda, başarısızlıkta hep beraberler. Malatyaspor da bizim için öyle, başarısı da başarısızlığı da bizim sevgimizi eksiltmez. Taraftarımız da olaya böyle baktı. Biz her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Şehrin tüm kurumları, kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve ileri gelenleri de bu çatı altında birleşmeli" dedi.

Ziyaret sırasında, Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yeni Malatyaspor Ahmet Çakır Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title