Haberler

Hentbol

Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası ve Türkiye Minikler Hentbol Şenliği ile 13. Alanya Uluslararası Hentbol Turnuvası sona erdi.

ANTALYA (A) - Alanya'da düzenlenen Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası ve Türkiye Minikler Hentbol Şenliği ile 13. Alanya Uluslararası Hentbol Turnuvası sona erdi.

Türkiye genelinde 60 takımın katıldığı 20. Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası ve Türkiye Minikler Hentbol Şenliği'nde erkeklerde 2000-2002 doğumlularda Nilüfer Belediyesi, 1997-1999 doğumlularda Ankara Hentbol takımı, 2003-2004 doğumlularda TED Ankara Koleji birinci oldu.

Bayanlarda ise 2000-2002 doğumlularda Eskişehir İl Karması, 2003-2004 doğumlularda da İzmir Büyükşehir Belediyesi birinciliği kazandı.

Alanya'da 2 Temmuz'da başlayan 13. Uluslararası Hentbol Turnuvası'nda ise erkeklerde Türkiye A, bayanlarda ise Türkiye B takımları birinciliği elde etti.

Final müsabakalarının ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak verdi. - Antalya

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Demirci Antalya Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title