Haberler

Hemşire, Hastanede Müdürün Boğazını Maket Bıçağıyla Kesti

Güncelleme:

Bursa'da erkek hemşire, tartıştığı hastane müdürünün boğasını falçata ile kesti. Boğazına dikiş atılan müdürün hayati tehlikesi bulunmuyor.

Bursa'da kapalı alanda sigara içtiği için tutanak tutulan erkek hemşire, tartıştığı hastane müdürünün boğasını falçata ile kesti.

BOĞAZINA DİKİŞ ATILDI

Olay saat 10.30 sıralarında merkez Nilüfer ilçesindeki Dört Çelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha öncede kapalı alanda sigara içtiği için defalarca kez uyarı alan ve tutanak tutulan erkek hemşire M.Ç., Dört Çelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Cihat Yenigün'ün bulunduğu odaya gitti. Kısa süren sözlü tartışmanın sonunda M.Ç.(32) elindeki falçata ile Yenigün'e saldırdı. Gerçekleşen saldırı sonucu boğazından yaralanan Yenigün'e arkadaşları tarafından müdahale edildi. Anında yapılan müdahale ile boğazına dikiş atılan Yenigün'ün hayati tehlikesi bulunmuyor.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Olayla ilgili açıklama yapan Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof. Rüstem Aşkın, "Beklenmedik şok edici bir saldırıya uğramıştır. Allah'a şükür hayati tehlikesi yok. Ama çok ciddi bir risk atlatmış. Gerçekten çok üzgünüz. Sebebi ise kendi aralarında ufak tefek idari sorunlar. Erkek hemşire sigara içtiği için birkaç defa uyarı almış tutanakları yazılmış. Olayların kıvılcımını bu tutaraklar oluşturmuş. Gerçekten Allah korumuş. Böyle şeylerin bir daha yaşanmamasını temenni ederim." diye konuştu.

SALDIRGAN POLİSE TESLİM EDİLDİ

Saldırgan ise hastanede bulunan güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınarak, polis ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

vatan:

bu hastane büdürlüğü de yeni çıktı çalışanlara kan kusturan tipler. sağlık bakanlığında kadro sıkıntısı çok büyük gidin hastane şartlarına bakın 24 saat nöbetten evin yolunu unutan sağlıkçılar haklarını arayamıyor. birlik olun olmazsanız daha çok sürünürsünüz. bugün herkes tatilde siz yıllık iznininizi bile alamıyorsunuz yalanmı. saat ücreti 6 liraya çalışıyorsunuz yalan mı. çoğunuz mahkemeliksiniz kimsenin sağlıkçıları düşündüğü yok. hastanelere eleman alacaklarına paraları oraya buraya çar çur

19
6
yanıtYanıtla
NUR KARTAL:

boğaz kesmek de moda oldu !!! elleri kırılasıcık adi hemşire.

10
13
yanıtYanıtla
hayri:

sağlıkçılar şiddeti çok sever dövcek hasta bulamamışlardır birbirlerine saldırmışlar

7
10
yanıtYanıtla
adımı yazacam:

oylar akp ye

4
11
yanıtYanıtla
adanalimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hepiniz susunda adam sansinlar. Mudur kapasiteli amir olsa bunlar olurmy? Bogaz kesen hemsire sorun artarsa bombami koymali.? Sonuc ikside yaptiklari ise layik olmayan aptallar.

8
3
yanıtYanıtla
GUNNUR. BALCI:

ULA BU YARIN BAŞKASINADA SALDIRIR. İNŞALLAH MESLEĞE GERİ DÖNMEZ.

9
0
yanıtYanıtla
amasralımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Kural kuraldır uymak zorunda kurallar herkes için gecerli

6
2
yanıtYanıtla
GÖREN ADAMmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Buna kedi psikolojisi derler. Birini çok bunaltırsan köşeye kıstırırsan saldırır ağa.

3
4
yanıtYanıtla
Seyyah:

Yine Bursa, yine Bursa. . . Teksas taraftar grubu boşuna bu ismi almamış.

4
2
yanıtYanıtla
EllamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yineeeee BURSA.....kuş beyinlilerrrr

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title