Haberler

Hematoloji Uzmanlık Derneği'nden 4. Uluslararası Avrasya Hematoloji Kongresi

Hematoloji Uzmanlık Derneği Başkanı Prof.Dr.Süleyman Dinçer, 9-13 Ekim tarihlerinde Antalya'da düzenleyecekleri 4.Uluslararası Avrasya Hematoloji Kongresi'nde özellikle Orta Asya, Balkanlar, Kafkaslar, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki hekimlere...

Hematoloji Uzmanlık Derneği Başkanı Prof. Dr. Süleyman Dinçer, 9-13 Ekim tarihlerinde Antalya'da düzenleyecekleri 4. Uluslararası Avrasya Hematoloji Kongresi'nde özellikle Orta Asya, Balkanlar, Kafkaslar, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki hekimlere bilimsel olarak katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Dinçer, ANKA'ya yaptığı açıklamada, Hematoloji Uzmanlık Derneği olarak, 9-13 Ekim tarihlerinde Antalya'da Hematoloji ve Onkoloji alanında bilimsel gelişmelerin takip edilmesi ve gelişmeler üzerine bir kongre düzenleyeceklerini söyledi. 4. Uluslararası Avrasya Hematoloji Kongresi'nde özellikle Orta Asya, Balkanlar, Kafkaslar, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki hekimlerin bilimsel etkinliklere katılımını ve yeterliliklerini arttırmak ve yeni yetişen asistanlara katkı sağlamayı amaçladıklarını belirten Dinçer, şöyle konuştu:

"Çoğunlukla Avrupa'dan, Amerika'dan ve Türkiye'den konuşmacılarımız var. Rusya, Orta Asya ve Ortadoğu'dan da var. Bunlar kendi alanlarında dünyada bir numaralar. Konularında en iyi insanları bir araya getirerek, hem Türkiye'deki hekim arkadaşlarımızın gelişmelerini sağlamayı hem de en çok ihtiyaç duyan Orta Asya, Balkanlar ve Kafkasya'daki hekimlere ve oradaki toplumlara, dost ve kardeş topluluklara en iyi hematolojik tedavilerin yapılmasına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Dünyadaki bilimsel gelişmeleri, tedavi seçeneklerini, yöntemlerini anlatmak ve bu çerçevede de oradaki hekimlerin Türkiye'ye getirilmesi ve onlara olabildiğince katkı sağlamayı istiyoruz. Hem kitap olarak hem dijital ortamda hem de bire bir kongre sırasında akıllarına gelen soruları ve tedavi seçeneklerini tartışma olanağı sağlıyoruz. Bu kongreye, dünyada bu kadar geniş bir alana sahip olan bölgede yapılan 2. büyük toplantı diyebiliriz. Birincisi, "Dünya Kongresi' olarak geçiyor, Amerika'da yapılıyor. İkincisini de Orta Asya, Balkanlar, Kafkaslar, Avrupa ve Kuzey Afrika'yı da içine alan bir çerçeve içinde yapıyoruz. Türkiye'nin bu konuda rehber olmasının önemini arttırdığına inanıyoruz." - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title