Haberler

Demirtaş'ın Fotoğrafını Paylaştığı Bıçaklı Saldırganlar Yakalandı

Güncelleme:

Erzurum'da Demirtaş'ın mitingi sırasında, içinde sürücüsü bulunan minibüsü yakan grupta olduğu öne sürülen 2 kişi ile ellerinde bıçaklar bulunan 4 kişi gözaltına alındı.

Erzurum'da 4 Haziran perşembe günü yapılan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın mitingi sırasında, bir grup gösterici tarafından dövülen ve minibüsü ateşe verilerek yakılan Taşkesen, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesin'de yoğun bakım altına alındı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu olayla ilgili 2 kişiyi yakaladı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Minibüs içerisine yanıcı madde atarak aracın yanmasına ve sürücüsünün yanarak yaralanmasına neden olduğu öne sürülen T.T. ile minibüs sürücüsü Aydın Taşkesen'e yumrukla saldırdığı belirtilen İ.K. dün yakalanarak gözaltına alındı.

SAĞLIK DURUMU CİDDİ

Karapınar Köyü'nde oturan ve Tekman'da esnaf olduğu belirtilen evli ve 8 çocuk babası Taşkesen'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu vurgulandı.

ELİNDE BIÇAK BULUNAN 4 KİŞİ DE GÖZALTINDA

HDP'nin İstasyon Meydanı'nda düzenlediği açık hava toplantı sonrasında çıkan olaylar ile ilgili olarak bazı yayın organları ile sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanan görüntülerde, ellerinde bıçak, sallama bulunan şüphelilerin kimlikleri tespit edildi. Polisin yaptığı çalışmalar neticesinde bıçaklı fotoğrafları bulunan Y.Ç., F.B., O.S. ve Ü.D. de dün yakalandı. Emniyet Müdürlüğü, gözaltındaki 6 kişiyle ilgili işlemlerin sürdürüldüğünü açıkladı.

DEMİRTAŞ'IN TWİTTER ADRESİNDEN PAYLAŞTIĞI BIÇAKLI ŞAHISLAR YAKALANDI

Olaylar sonucunda sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanan görüntü ve fotoğraflar üzerinden harekete geçen ve aynı fotoğrafları HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Twitter adresinden paylaştığı ellerinde bıçak ve sallama bulunan Y.Ç., F.B., O.S. ve Ü.D. isimli şahıslar ekipler tarafından yapılan çalışmalar sonucunda yakalanarak, haklarında gerekli yasal işlem başlatıldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selahattin Demirtaş Twitter Erzurum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (240)

GirromobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

hdp nin balonu sönecek inşaALLAH

47
74
yanıtYanıtla
İŞİDCİ Mobil-ANDROID:

PKK AKILLI OL DİYARBAKIR A GRERSEK O ZAMAN OLAN OLUR

80
40
yanıtYanıtla
SahinMobil-IOS:

Ne mutlu turkum diyene

44
52
yanıtYanıtla
ak PartilimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Evet bunlara ödül vermeli

35
52
yanıtYanıtla
reismobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Aslanlar gibi girip çıkarsınız allahıniza kurban sizin bu ülke sizinle gurur duyuyor.utanilacak bişey yapmadınız onlar gibi Masumlarin bindiği otobüslere molotof atmadiniz.direk it başına hücum ettiniz yüreğine saglik

36
47
yanıtYanıtla
BizigiMobil-IOS:

Bu hdp liler masum insaları otobuslerde yakmadımı o zaman neden sesin çıkmadı demirtaş

42
30
yanıtYanıtla
Turan77Mobil-IOS:

Ne mutluki Türküm

28
35
yanıtYanıtla
hasan:

otobüs yakmayı pkk iyi bilir millet baktı terörün cezası yok kendi adaletini kendi sağlıyor. yeni türkiye böyle biryer

28
34
yanıtYanıtla
ottmnsmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Kırolar doluşmuş yorumlara.erzurum Türk ün kalesidir. O kadar

20
42
yanıtYanıtla
TÜRKÜM OYUM HDY YeMobil-IOS:

Oylar hdp ye

29
30
yanıtYanıtla
Tüm 240 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title