Haberler

HDP'nin Basın Açıklamasına Türk Bayraklı Protesto

Güncelleme:

Adana'da HDP Milletvekili Meral Danış Beştaş'ın da aralarında bulunduğu kalabalık basın açıklaması yaptı. Türk bayrağı taşıyan başka bir grup ise açıklamayı protesto etti.

Adana'da bir grup, aralarında HDP Eş Genel Başkanı Yardımcısı Meral Danış Beştaş'ın da bulunduğu kalabalığın yaptığı basın açıklamasını Türk bayrağıyla protesto etti.

BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Çeşitli sivil toplum kuruluşu ve parti üyeleri İnönü Parkı'nda toplanarak, Şırnak'ta 49 gün önce kaybolan Demokratik Bölgeler Partisi Şırnak İl Yöneticisi Hurşit Külter hakkında basın açıklaması yaptı.

TÜRK BAYRAĞIYLA PROTESTO

Basın açıklamasının ardından Meral Danış Beştaş söz aldı. Bu sırada elinde Türk bayrağı olan bir kişi "Kahrolsun PKK" sloganı attı. Çevredeki bir grup vatandaş da bayraklı eyleme destek verdi. Bir vatandaş, "Sizi Belçika'ya davet ediyorum, buradan gidin" diyerek tepki gösterdi.

"HALKLA HİÇBİR SORUNUMUZ YOK"

Protestocu gruba seslenen HDP Adana Milletvekili ve Eş Genel Başkan Yardımcısı Meral Danış Beştaş, Türk bayrağı ile hiçbir sorunlarının olmadığını belirterek, "Onlar da bizim yurttaşlarımız, onlar da bizim halkımız. Biz onlara karşı bir açıklama yapmıyoruz. Halkla hiçbir sorunumuz yok. Biz 49 gündür kayıp olan bir yöneticimizin akıbetini soruyoruz. Her türlü ezberi bozarak gelin, bu faşizme karşı el ele verelim ve gerçekten demokratik günlere doğru gidelim" dedi.

POLİS DAĞILMALARINI SAĞLADI

Beştaş'ın konuşmasının ardından grup dağılırken, polis ise protestocuları bir süre kontrol altına aldıktan sonra dağılmalarını sağladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Meral Danış Beştaş Şırnak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (9)

haskürt:

sizler bir gün kürt halkının elinde ezileceksiniz hdp hayin insanlar

7
6
yanıtYanıtla
terore cozum.:

Hdp kapatilsin musluman kurtleri temsil etmiyor. . sadece pkk ya destek vermekten baska bir ise yaramiyor.

9
4
yanıtYanıtla
sdgsg:

rabia

yanıt0
yanıt0
AMED SUR:

bu ne tahammülsüzlük bu ne barbarlık GERÇEKLER NİYE BU KADAR ACI GELİR

6
3
yanıtYanıtla
tırro vırro:

aktroller ve faşist ırkçılar yüzünden çok komik bir hal alırmış narsistin üpekleri

4
3
yanıtYanıtla
Selahattinin torunu:

Şimdi bu ne anlama geliyor? Ortada kayıp bir adam var bayrakın ne işi var , orada elinde barak olanlar batıldırlar hakikatın üstünü bayrakla örtmek isteyen batıllardır, , doğruyu görüpte yalan yorumluyanların dilleri mühürlüdür, , iman bile doğru etmezler, , yalancıdan müslüman olmaz, , , ,

5
1
yanıtYanıtla
ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ:

CEHENNEMİN DİBİNDE BELKİ DAĞDA. . . BELKİDE FRANSAYA EĞİTİME GİTTİYSE ÖLENLERİN ADRASINDADIR. . KAÇIRDIĞINIZ POLİS VE ASKERLER 2 SENEDİR NEREDE. . . BETER OLUN

1
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

zaten bir tarafınız sıkişinca bayrağa sarılıyorsunuz

1
0
yanıtYanıtla
eerMobil-ANDROID:

ey turkler uyanin tayip koltugu icin memleketi savasa surukledi her gun asker polis oluyor kimin umrunda

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title