Haberler

HDP'li Vekillerden Dokunulmazlık Sonucuna Tepki Geldi

Güncelleme:

Meclis'te dokunulmazlık teklifinin tümü 376 oy ile referanduma gerek kalmaksızın kabul edildi. Dokunulmazlıkla ilgili HDP'li vekiller alkışlı protesto ederken ilk tepkileri sosyal medyadan verdiler.

Dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili anayasa değişikliği teklifi referanduma gerek kalmadan kabul edildi. Teklifin tümü üzerinde yapılan nihâi oylamada 376 'evet' oyu çıktı.

ALKIŞLI PROTESTO

TBMM Genel Kurulunda dokunulmazlıklarla ilgili teklifin görüşmelerinin sonucuna AK Partili milletvekilleri alkışlarla sevinirken, HDP'li milletvekilleri ise AK Partili vekilleri alkışlayarak protesto etti.

HDP'LİLER TEPKİLİ

HDP'li milletvekilleri değişikliğe hayır oyu kullanılırken sonuçlara ilk tepkiler sosyal medyadan geldi. İşte o tepkiler:

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (109)

Artik AKP ye oy yok:

Bukadar haksizliga karsi Bundan sonra HDP.

19
59
yanıtYanıtla
sahravan:

yani önceden Ak Parti ye oy vermiştin bundan sonra vermeyeceksin. . . biz de yedik. . . hocan böyle yazmanı mı söyledi. . . sahi durumu ne alemde. . . kendi sonunu görüyor gibi. . .

yanıt2
yanıt0
malkaçoğlu:

sankı önce vardı sonunuz gelıyor şemo

yanıt21
yanıt0
samsunlu:

sanki AKP''ye oy vermiş gibi yazmışsın cok komiksin

yanıt8
yanıt0
dost:

bayanin yorumuna bak boyun eymemisler sorun deyil zamani gelince el opersiniz es baskaninizin yorumu var beni hapise atmak o kadar kolay deyil diyi bay selatin demir tas sana hapise gireceksin diyen olmadi ama sen kendin bundan sonra gideceyin yeri bildiyin icin soyluyon sunu iyi bilinsinki zulum yapan es baskanda kiralda olsa suc islediyi kadar cezasini cekecek bunu iyi biliyordun demir tas sana defalarca soylendi

52
1
yanıtYanıtla
HİÇ İYİ OLMADI:

TARİHE KARA LEKE OLARAK GEÇECEKTIR TBMM YOLU KAPATIP DAĞ YOLU PKK YOLU AÇILMİŞTIR PKK YE KATILIM BUYÜK ORANDA YÜKSELECEKTIR BENCE YAZIK OLAN YİNE GARİBANA OLACAK ALLAH SORSUN . . .

13
36
yanıtYanıtla
savasturk:

en buyuk tererist akp

8
40
yanıtYanıtla
cemko:

akp diktatoryasina evet diyenler unutmayin bugunu

11
36
yanıtYanıtla
deli çvş:

eğer hdp bağırıyorsa . yapılan iş dogridir. oldi.

40
3
yanıtYanıtla
ALMANYALI:

BU BDP DENİLEN PARTİ KURT HALKININ PARTİSİ DEGİL OLAMADI BUNLAR KENDİ CIKARLARI UGRUNA KURT HALKINA ZULUM CEKTİRDİ EGER KURT HALKININ PARTİSİ OLSAYDI HER ZAMAN KAZANIRLARDI

39
3
yanıtYanıtla
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title