Haberler

Sırrı Süreyya Önder: Sarıgül Dayak Yememiş

Güncelleme:

CHP'nin İstanbul adayı Mustafa Sarıgül'ün "Bütün Kürtler bana oy verecek." sözüne yanıt veren HDP'nin adayı Önder, "Sarıgül dayak yememiş." dedi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP), İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını Şişli Meydanı'nda düzenlenen mitingle tanıttı. Mitinge katılan HDP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sırrı Süreyya Önder, CHP'yi tercih ettiği adaylar nedeniyle eleştirdi.

"HEPİNİZE SELAMI VAR"

Şişli Meydanı'nda gerçekleşen aday tanıtım toplantısına çok sayıda partili katıldı. Mitingde Öcalan posterleri dikkat çekti. İlçe adaylarının tanıtımının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayları Sırrı Süreyya Önder ve Pınar Aydınlar partililere seslendi.

Sırrı Süreyya Önder, İmralı'da dün gerçekleştirdiği ziyarete değinerek, "Yüzyıldır sürdürülen bir imha, inkar savaşını sona erdirmek, demokratik bir çözüm, eşit ve özgür bir yaşam için yollardaydık. Sayın Öcalan'ın yanındaydık barış için. Hepinize selamı var" dedi.

"SARIGÜL DAYAK YEMEMİŞ"

Konuşmasında Sarıgül'ü de eleştiren Önder, "Sarıgül diyor ki 'Bütün Kürtler bana oy verecek'. Bundan haberi yok herhalde. Adama derler ya sayı saymasını bilmiyorsun, ya dayak yememişsin" ifadelerini kullandı.

Kadir Topbaş'a da yüklenen Önder, "Gezi olayları sırasında Topbaş ortadan kayboldu" diye konuştu.

"ADAMIN AĞZINI YIRTARLAR"

CHP'nin aday seçimlerini de yanlış bulduğunu söyleyen Önder, şöyle konuştu:

"Bakın Ankara'da Mansur Yavaş'tan, bu partiye, Yılmaz Güney'e çeteci diyen Ahmet Kaya'ya küfreden bir insanı, MHP'nin bile kapı eşiğine koyduğu bir insanı ne yapacaksın? Madımak'ta anmaya mı götüreceksin? Sende hiç yüz yok mu? Sarıgül için solun umudu diyorlar. Böyle diyen yarım akıllı solcular da var. Bize de solu bölmeyin diyorlar. Biz yıllardır zindanlardayız. Sizin bu solun umudu dediğiniz adamı hiç yanımızda görmedik. Beylerin sofrasında, Koçlar'ın emrinde . 'O benim abim' diyor. Kadir Topbaş'ı da kulağının tozundan öpüyorlar. Solculuk ucuz bir şey değil. Adamın ağzını yırtarlar."

"SANKİ SENDEKİ AKIL HÜKÜMETTE YOK"

Önder, Boğaz'daki karayolları arazisini yıktıracaklarını, yapılan AVM'yi de yıkacaklarını belirterek, "Orayı yıktıracağız. Onu da halkın sosyal ihtiyaçlarına tahsis edeceğiz. Ulaşımı öğrencilere, yaşlılara, gençliğe ücretsiz yapacağız. Sarıgül'ün sözü bu kuzey ormanları için, 'Buraları keserseniz kötü olur'. Sanki sendeki akıl hükümette yok" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Sırrı Süreyya Önder Mustafa Sarıgül İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

kadirlab_44@hotmail.com:

albirini vur ötekisine inşallah hem bu dünyada hem otarafta rezil olacaksınız akp den başka düşünemem Allah size fırsat vermesin çalar durur sunuz

27
50
yanıtYanıtla
UYU SEN UYUmuratmurat@hotmail.com:

allah fırsat vermez de AKP FIRSAT VERİR.

yanıt0
yanıt0
hakanlab_44@hotmail.com:

akp olmasa şimdi sürünüyodunuz imf kapısında

35
30
yanıtYanıtla
Sariyapraklim@boyraz.ch:

Ben Bu Adami yani Önderi gercekten Seviyorum, cok Sakin ve Espirili bir insan.Halkin icinden Gelen bir Fakir cocugu.

43
18
yanıtYanıtla
SDFGSFGB123@hotmail.com:

ne fakir çocuğu OLSA OLSA 70 MİLYON ÇOCUĞU

yanıt0
yanıt0
malatyalısevgiyehasretben@hotmail.com:

Allah için size söylüyorum bunlar iktidar olsun yemin ederim hergün biri ölür birbirilerini vurdurur bunlar yok ihaleyi bana vermedin yok şu yok bu taşlar sopalar havada uçuşur inanın gözümün önünde canlalnıyor :))

19
29
yanıtYanıtla
istlab_44@hotmail.com:

akp ezecek Allahın izni ile

23
22
yanıtYanıtla
emreemreizmir@gmail.com:

Akparti istanbulu alır..

25
17
yanıtYanıtla
VeliVeli@yahoo.de:

Yalakalik yapma. Sizin sol molla alakaniz yok sen kim solculuk kim. Sen önce git Robiski katilleri ile olan diyalogu kes. sen Frans Katliamni ortaya cikarmaya calis sen onun bounun agziyla degil kendi agzinla konus sonra gel.

14
26
yanıtYanıtla
Önder Şahansahan2@hotmail.com:

Adamsın beee... Bakın Ankara'da Mansur Yavaş'tan, bu partiye, Yılmaz Güney'e çeteci diyen Ahmet Kaya'ya küfreden bir insanı, MHP'nin bile kapı eşiğine koyduğu bir insanı ne yapacaksın? Madımak'ta anmaya mı götüreceksin? Sende hiç yüz yok mu? Sarıgül için solun umudu diyorlar. Böyle diyen yarım akıllı solcular da var. Bize de solu bölmeyin diyorlar. Biz yıllardır zindanlardayız. Sizin bu solun umudu dediğiniz adamı hiç yanımızda görmedik. Beylerin sofrasında, Koçlar'ın emrinde . 'O benim abim' diyor. Kadir Topbaş'ı da kulağının tozundan öpüyorlar. Solculuk ucuz bir şey değil. Adamın ağzını yırtarlar.'İMZA:)))

18
8
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title