Haberler

Demirtaş: Seçime Parti Olarak 550 Demirtaş'la Gireceğiz

Güncelleme:

Selahattin Demirtaş, "Cumhurbaşkanlığı seçimi çok önemli bir başarıydı. Seçime parti olarak gireceğiz. Tek aday vardı, şimdi 550 Demirtaş'la seçime gireceğiz." dedi.

Halkların Demoratil Partisi Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İstanbul'da gündeme dair açıklamalarda bulundu ve yaklaşan 2015 Genel Seçimleri ile ilgili partisinin yürüttüğü stratejilerden ipuçları verdi.

"PARTİ OLARAK GİRECEĞİZ"

Seçime parti olarak girme hazırlıkları içinde olduklarını söyleyen Demirtaş," 81 ilde HDP örgütleniyor. İlk defa bizim siyasi geleneğimizde 81 ilde ve birçok ilçesinde örgütümüz kurulmuş olacak. Cumhurbaşkanlığı seçimi, önemli bir başarı ortayı çıkardı. Şimdi bunu parti olarak çok daha büyük başarıya dönüştüreceğimizi düşünüyoruz." dedi.

"550 DEMİRTAŞ'LA SEÇİME GİRECEĞİZ"

Demirtaş, "Araştırmalarımız da bütün bu hedeflerimizi ortaya koyabileceğimiz veriler ortaya koyuyor. Biraz daha çalışırsak kimsenin hayal edemeyeceği ciddi sonuçlar ortaya çıkabilir. Cumhurbaşkanı seçiminde tek aday vardı. Şimdi 550 adayla, 550 Demirtaş'la seçime gireceğiz. Bunun etkisi büyük olacak" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selahattin Demirtaş İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (50)

sungur beymobilWeb@haberler.com:

Istersen 10000 tane demirtasi us uste koy bir adam etmez 550 demirtasla girecekmis

20
36
yanıtYanıtla
sirnak cizirMobil-ANDROID:

her biji demirtas degil doguyu tum turkiyeyi alirsin

39
13
yanıtYanıtla
adalet:

teöristin uşakları pkk nın uşakları siz teröriste hizmet ettikçe pkk lı kimliğinizden sıyrılmadıkça pkk nın uşağı oldukça bu millet sizi teörrist olarak bilecek ve öyle davranıcak

15
35
yanıtYanıtla
musa:

gümbür gümbür geliyor demirtaş saklanacak yer arayınız

32
17
yanıtYanıtla
mardin47Mobil-ANDROID:

26 milyon kürt halkının Arkın da

31
16
yanıtYanıtla
Çılgın besiktasliMobil-ANDROID:

Adam gibi adam Selehattin Demirtaş barajı gecemicek diyen arkadaslara söylüyorum barajı patlatacak insalah

30
17
yanıtYanıtla
bitlis:

başarılar temiz yürekli adam

31
14
yanıtYanıtla
dıyarıbekir li:

sokaka eylemeleriyle birçok kişinin ölümüne neden olan terörist uşağını oy atacak pkk yandaşalrı doğulu vatandaşımız teöristlere oy atmaz pkk lılara oy atmaz yüzde beş i bile geçemez bu terörist katiller

11
31
yanıtYanıtla
YAVU:

adam gibi adamsınız. 1000 oyum olsa bir tanesini ziyan etmem demirtaşa veririm.

32
9
yanıtYanıtla
Mechul:

BUNA NE İÇİRMİŞLER

15
26
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title