Haberler

HDP'den Bülent Arınç'a Jet Cevap: Merak Etme Hepimiz Bir Gün Öleceğiz

Güncelleme:

Bülent Arınç'ın Suruç'ta ölenler arasında neden HDP'li yönetici yok sorusuna Selahattin Demirtaş, "Merak etme, hepimiz bir gün eninde sonunda ölenler arasında olacağız." diyerek yanıt verdi.

CNN TÜRK'te Şirin Payzın'ın sunduğu Ne Oluyor? programında konuk olan HDP Mardin Milletvekili Mithat Sancar, Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'ın Suruç'ta yaşanan saldırıyla ilgili HDP'yi çok sert ithamlarla eleştirmesine yanıt verdi. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da Bülent Arınç'a Twitter üzerinden yanıt verdi.

"CANLI BOMBALAR NASIL BU KADAR RAHAT DOLAŞIYOR"

Mithat Sancar, Arınç'ın sözleriyle ilgili şunları söyledi:

"Ben gerçekten çok şaşırdım. Çok üzüldüm. Sözlerin ne anlama gelmiyeceğini bilmeyecek bir insan değildir. Neden HDP yöneticileri yoktu? Neden onlar ölmediler? gibi sorular sordu. Ama ölenler içerisinde Maltepe Eş Başkanımız var. Bursa'da parti meclisi üyemiz var. Ve ESP'li gençler var. Bizim pek çok teşkilatımızda çalışır. Bunları bilmeden söylüyorsa da kötü bilerek söylüyorsa daha da kötü. Nasıl olur da istihbarat tespit edemedi bunları diye sormak gerekir. Bunları tespit etmek zor değil. Zaten bildirilmiş. 6 tane canlı bomba geldi diye. Diyarbakır'da bombayı patlatanla bu Suruç'ta bombayı patlatanla bunlar arasındaki ilişkiler şimdi ortaya konuyor. Neden bunlar tespit edilemedi. Canlı bombalar nasıl bu kadar rahat dolaşabiliyor."

BÜLENT ARINÇ NE DEMİŞTİ?

Bülent Arınç Bakanlar Kurulu toplantısında basın mensuplarının sorularını cevaplamış ve şunları söylemişti:

"Hala polisi hükümeti hedef alan kan üzerinden terör örgütlerinin propagandasını yapmaya çalışan Türkiye üzerindeki kirli emelleri için insaların hayalleri Türkiye'de algı operasyonu yapılıyor. Türkiye DAEŞ'e müzahir hükümet olarak gösterilmeye çalışıyor. Burada hiçbir HDP yöneticisi yok. Halbuki bütün kayıtlar gösteriyor ki Suruç'ta en az 3 gösteri yapılıyor. Her gösteride olaylar nedeniyle HDP'liler açıklama yapıyor. Acaba bu grubun yanına neden gelmediler? Niye orada yoklardı? Masum gerekçeleri olabilir, öğrenmek isteriz ama "asker yoktu", "hükümet nerdeydi", "Katil Erdoğan" diyerek bu ülkenin cumhurbaşkanına hakaret yağdıran soysuzlara karşı herkesin dikkatli olmasını rica ediyorum. Hükümetimiz görev başında."

DEMİRTAŞ'TAN TEPKİ

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'ın Bakanlar Kurulu toplantısı sırasında yaptığı açıklamada, Suruç'taki patlama olayına ilişkin HDP'ye dönük eleştirilerine twitter'dan yanıt verdi. Demirtaş, Arınç'ın Suruç'taki patlamaya ilişkin yaptığı açıklamada "Ölenlerin arasında ne belediyeden bir yetkili var, ne de HDP il ve ilçe yöneticileri var. Bunların o topluluk içine özel olarak sokulmadığı, uzakta bırakıldıkları da ayrı bir istihbarat konusu" sözlerinin ardından twitter'daki hesabından "Merak etme, hepimiz bir gün eninde sonunda ölenler arasında olacağız. Üzme kendini." diye tweet attı.

Demirtaş'ın bu tweet'i, 10 dakika içinde 900'e yakın kişi tarafından paylaşıldı.

İşte o tweet:

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Selahattin Demirtaş Bülent Arınç Türkiye Twitter Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (270)

Hde:

Bordo Bereliler ! bordo bereli deyince aklıma pkklıların saklandığı mağarada yazan yazı aklıma geldi bu yazı şöyleydi: Eğer bir Türk askeri sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın.Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur..!! Gelir kafana sikar.

128
77
yanıtYanıtla
Savci:

Her gösteride her olayda orda olan hdp nerdeyde lavuk sirri nerdesin normalde her yirtik dondan cikardi kim haber verdi bunlara

143
55
yanıtYanıtla
VAHHAP:

aynen katılıyorum sana Demirtaş. ama biraz acele edin.

126
67
yanıtYanıtla
......:

Arkadasim bizlerin kast ettigi yetkili isimler eger dedgn gbi partnn onmli isimleri arasida olsydilr siradn insnlrn icinde yer almz hdpnin kelle isimleryle uzaktan bombanin patlamasni beklrdiler

yanıt1
yanıt0
Faruk:

Hepimiz öleceğiz, gak guk, her zamanki gibi yanıt vermiyor, etrafinda dolasip laga luga yapiyor, söyle, niye hdp orda yoktu?

111
64
yanıtYanıtla
Az kaldi:

RESMEN TEHDIT ETMIS. DERHAL ASILMALI

80
63
yanıtYanıtla
mersin:

ben bu cahil kafamla arıncın yaptıgı bu konuşmayı yapmam :))

67
76
yanıtYanıtla
ERDAL:

HDP PKKNIN TA KENDİSİDİR AKSİNİ DÜŞÜNEN KENDİNİ EN YAKIN SAĞLIK KURUŞUNA BIRAKSIN

87
44
yanıtYanıtla
Adam:

Aynen katılıyorum. Gün gelir herkes ölür.

82
48
yanıtYanıtla
KILIÇ:

SEN BU ÜLKEDE VARLIK NEDENİNİNİ SORGULA AMACIN ÜLKEDE SADECE YIKMAK YAKMAK KAN TERÖR VE SÜREKLİ BU ÜLKEYİ TEHDİT EDİYORSUN TABİKİ ÖLÜMÜN BU ÜLKE İÇİN HAYIRLI OLUR

40
64
yanıtYanıtla
Tüm 270 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title