Haberler

HDP'den Aday Olan Selda Karafazlı Kurşun'u Akrabaları Reddetti

Güncelleme:

Basın toplantısı düzenleyen aile üyeleri, HDP'den Rize 2. Sıra Milletvekili olan Selda Karafazlı Kurşun'u akrabalıktan reddettiklerini açıkladılar.

Rize'de, Halkların Demokratik Partisi (HDP) 2'nci sıra Milletvekili adayı Selda Karafazlı Kurşun'a, akrabası olan bir grup basın toplantısı yaparak tepki gösterdi.

"KESİNLİKLE BİZLE BAĞI KALMAMIŞTIR"

Basın toplantısına katılan Ali, Lokman, Harun, Birkan, Yüksel, Akif ve Osman Karafazlı, HDP'den milletvekili adayı olan Selda Karafazlı Kurşun'u bundan böyle akraba olarak kabul etmediklerini açıkladı. Ali Karafazlı, "Ailemiz üyesi Selda Karafazlı Kurşun, aileye yakışmayacak bir siyasi partide aday oldu.

Herkesin farklı siyasi görüşü vardır. Ailemiz geniş olduğu için bizde de farklı görüşte kişiler var. Biz HDP'yi siyasi parti olarak kabul etmiyoruz. Bize göre terör örgütünün taşeronudur. Ne bizim ailemiz, ne de Rize'de başka aileler bu partiyi kabul etmiyor. Sokağa çıktığımızda bize PKK terör örgütü gözüyle bakılmasını istemiyoruz. Siyasi partilere değil terör örgütüne karşıyız. Ailemizden bu partide aday olan kişiyle beraber değiliz. Kesinlikle bizimle bir bağı kalmamıştır" dedi.

"TEK BAŞINALAR"

Lokman Karafazlı ise, "Karafazlı soy isimli birinin HDP'den aday olması bizi son derece rahatsız etti. 'Adaylıktan çekil' diye uyarılarımızı yaptık. Bundan sonra bizim akrabamız değildir. Tek başınalar. Hiçbir Karafazlı onların yanında değildir" ifadelerini kullandı.



Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Selda Karafazlı Kurşun Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (336)

SERKAN TÜRK:

SİZİN GİBİ BEYİNLER OLDUKÇA TABİKİ BU ÜLKE İLERİ GİTMEZ DESTEK VERECEK YERDE BİRDE AKRABALIKTAN REDEDİYORSUNUZ SİZE TEK KELİMEYLE YUH OLSUN NE KADAR MİLİYETÇİLİK O KADAR TERÖR BUNU UNUTMAYIN KUCAKLAYIN İNSANLARI SEVİN DİNİ IRKI MESEBİ NE OLURSA OLSUN HDP PARTİSİNİ TÜRKİYE PARTİSİ YAPIN TERÖRE YÖNELTMEYİN O KADAR

138
8
yanıtYanıtla
Karedeniz uşağı Mobil-IOS:

Yaşasın devrimci hdp

74
24
yanıtYanıtla
MAMİ...:

RİZELİYE BU YAKIŞIR. . . .

10
78
yanıtYanıtla
RizelimobilWeb@haberler.com:

Yaşasın hakların kardeşliğı oylar Hdp ye uşaklar

59
12
yanıtYanıtla
FIRAT:

KAHROLSUN HDP

9
56
yanıtYanıtla
rizelim:

demeki o ailenin içerisinde en şereflisi oymuş kendisini tebrik ediyorum gerçek düşüncesine saygı göstermeyenler utansın

45
18
yanıtYanıtla
İboMobil-IOS:

Irkçılık ne pis bir milletsiniz be

13
49
yanıtYanıtla
CengaverMobil-IOS:

Yasasin HDP

36
26
yanıtYanıtla
peh:

sizi anlamak için mal olmak gerek onada gerek yok ne olmuş aday olmuş kardeşim szi zaten akraba değilmişsiniz şimdi şohw yapmanıza gerek yoktu uşaklar sizde ilerde hdp ye çalışırsanız şaşmam çünkü sizde hdp kadar mağdursunuz sularınız özgür değil doğanız öyle bi düşünün

51
10
yanıtYanıtla
ktrmobilWeb@haberler.com:

Kurban olun aranızda bi tane şerefli cikmis

41
18
yanıtYanıtla
Tüm 336 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title