Haberler

HDP Arıcak İlçe Başkanı Tutuklandı

Güncelleme:

Elazığ'ın Arıcak HDP ilçe başkanı Murat Özçelik, terör örgütüne yardım etme gerekçesiyle ile tutuklanarak Elazığ E tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Elazığ'ın Arıcak HDP ilçe başkanı Murat Özçelik, terör örgütüne yardım etme gerekçesiyle ile tutuklandı.

GÖZALTINA ALINAN BAŞKAN BUGÜN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Terör örgütüne üye olmak ve yardım etmek suçundan dün polis tarafından gözaltına alınan HDP ilçe başkanı Murat Özçelik, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından bugün Elazığ'da Adliye'ye sevk edildi.

TERÖR ÖRGÜTÜNE YARDIM GEREKÇESİYLE TUTUKLANDI

Savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanma istemi ile hakim karşısına çıkarılan Murat Özçelik, terör örgütüne yardım etmek gerekçesi ile tutuklanarak Elazığ E tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Özçelik Elazığ Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (39)

URFA ( AKP NİN KALESİ):

HDPKKNIN KOMPLE KAPATILMASI GEREK . NİYETLERİNİN NE OLDUĞU AŞİKAR

29
27
yanıtYanıtla
zaza21:

hakimler kimi yerde tutukluyor bu şerefsizleri kimi yerlerde tutuklamıyor samki hakimlerinde içinde pkk lı lar var gibi geliyor bgana

30
24
yanıtYanıtla
keçe kurdan:

Verilecek hepsinin hesabi. Akp tek basina hükümet olamadi diye yine kan döküyor yine masum insanlari cezaevlerine gönderiyor. Kahrolsun Akp ve Mhp. Kurtulus yalnizca HDP ile olacaktir.

18
21
yanıtYanıtla
Ali Veysel:

Hayalin sonu hüsran olacak bir yola girdiniz. Ölümler üzerine özerkliği direnmek ne demek. Burası Türkiye Cumhuriyeti ve halkın büyük çoğunluğu özerklik istemiyor. Bunu istesenizde istemesenizde kabul edeceksiniz. Katil ruhlu insana neyi teslim edeceksiz

yanıt14
yanıt1
Xyz:

Akp mi kan döküyor? Akpnin tek hatası, teröristlerle ''belki adam olurlar'' diye muhatap olmaları ve gerçeklerin zamanla ayyuka çıkmasına rağmen yanlış olan bu yoldan dönmemeleri oldu. . . bedelini de hep birlikte ödüyoruz.

yanıt1
yanıt1
06.....66:

Hergün üc ögün coplansin

26
3
yanıtYanıtla
Ali Veysel:

İdam şart oldu. Bunların kursağında geçen her lokma haram. Ne demişler celladına aşık olmuşsa bir millet, ister ezan ister çan dinlet. itiraz etmiyorsa sürü gibi illet, müstehaktır ona her türlü zillet.

24
1
yanıtYanıtla
Ali Veysel:

İnsan, Atma herşeyi bilinçli olarak basitleştirilmiş aşağılayan mendebur nankör insanlar var. Sen benim nedemek istediğimi çok iyi anladın. Konuyu çarpıtma

yanıt1
yanıt1
SamsunsporluMobil-IOS:

Yatirin 30 sene

14
10
yanıtYanıtla
ESKI SAVASCI:

Simdi yedin hiri .

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title