Haberler

HBB'nin Yol Çalışmalarındaki Yeni Adresi Samandağ

Güncelleme:

HBB Samandağ ilçesine bağlı Kuşalanı Mahallesi'nde stabilize çalışmaları başlatarak, il genelinde yürüttüğü yol yapım çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Olumsuz hava koşullarının neden olduğu yol bozukluklarına hızlı çözümler üreterek vatandaşın problemlerine kulak veren HBB Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, mahalle sakinlerinin daha temiz ve güvenli bir yola kavuşturması için tüm imkanlarla sahada çalışıyor.

İL BAZINDA YÜRÜTÜLEN YOL ÇALIŞMALARINDA FİZİKİ DURUMUN ELVERDİĞİ ÇALIŞMALAR UYGULANIYOR

Yağışların ulaşımı büyük oranda bir çile haline getirmesinin önüne geçmek için çalışmalar başlatan HBB ekipleri, Kuşalanı Mahallesi'nde, ilçe genelinde ve il bazında başlattığı yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarıyla, fiziki durumun elverişliliği ölçüsünde yollara stabilize, kilit parke taşı, soğuk asfalt veya beton asfalt çalışmaları gerçekleştiriyor.

ÇALIŞMALAR, BAŞKAN SAVAŞ'IN SORUNLARA HIZLI ÇÖZÜM ÜRETME DÜŞÜNCESİYLE YÜRÜTÜLÜYOR

Kuşalanı Mahallesi'nde yaya ve araç trafiğini üstlenen yollarda gerçekleştirilen stabilize çalışmaları hakkında bilgiler aktaran HBB ekipleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın vatandaşın sorunlarına hızlı çözümler üretme düşüncesi çerçevesinde hareket ettiklerini ve yapılan çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanacağı bilgisini verdiler. Gerçekleştirilen çalışmaları yerinde takip eden vatandaşlar, HBB ekiplerinin Samandağ genelinde yaptığı kapsamlı hizmetlerden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kuşalanı Samandağ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title