Haberler

Hazırlanın! Özgürlük Adası Sziget Festivali'ne Gidiyoruz

Güncelleme:

Sziget Festivali'nde 70 ülkeden gelen 400.000 festival severle birlikte 60'tan fazla sahnede yüzlerce dünya yıldızını görecek, bir hafta boyunca hiç durmadan fütursuzca eğlenerek Özgürlük Adası'nın keyfini çıkaracağız.

5-12 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan Sziget Festivali'nde 70 ülkeden gelen 400.000 festival severle birlikte 60'tan fazla sahnede yüzlerce dünya yıldızını görecek, bir hafta boyunca hiç durmadan fütursuzca eğlenerek Özgürlük Adası'nın keyfini çıkaracağız.

Macaristan'ın Budapeşte kentinde Tuna nehri üzerinde yer alan Óbudai Adası'nda 5-12 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek Avrupa'nın en büyük müzik ve kültür etkinliklerinden biri olan Sziget Festivali yine eşsiz konserler ve etkinlikleri ile yaklaşık 400.000 müziksevere eğlence ve müzik dolu muhteşem ve özgür bir atmosfer sunacak.

Neredeyse 20 yıl önce bu günlerde, ateşli genç bir grubun kendilerini özgür hissebilecekleri, dünyanın her yerinden gençler ile 1 hafta boyunca aralıksız ve hiç bir kısıtlama olmadan eğlenebilecekleri bir alanda kendi cumhuriyetlerini kurmak istemesiyle Sziget Festivali oluştu. Sziget 2013'ün yeni konsepti 'Özgürlük Adası' işte bu senelerdir varolan oluşumun yeniden tanımı.

1 hafta için geçici bir festival cumhuriyeti olarak kurulan özgürlük adasında bu sene Blur, Nick Cave and the Bad Seeds, Franz Ferdinand, Editors, Mika, David Guetta, Bad Religion, Calexico, Tame Impala, Zaz, Biffy Clyro, Everything Everything, Skunk Anansie, Little Boots, Peter, Bjorn & John, Triggerfinger, Regina Spektor, The Cribs, Empire of the Sun, Bat For Lashes, Ska-P, Boys Noize, Azealia Banks, The Parov Stelar Band, Woodkid, Enter Shakiri, The Joy Formidable ve önümüzdeki günlerde açıklanacak daha birçok dünyaca ünlü müzik devleri sahne alacak.

76 hektar ormanlık bir adaya kurulmuş olan Sziget festivalinde festival severler, 60'tan fazla sahnede seyredecekleri muhteşem konserlerin yanı sıra Sziget sirkinden dev sokak tiyatrosuna, tribute sahnesinden, barlar sokağına kadar daha birçok etkinlik ile müzik ve eğlenceye doyacak.

Evlenme/boşanma çadırı, poker turnuvası, striptiz kulübü, irish pub, tarot labirenti, masaj salonu özgürlük adasında karşınıza çıkacak sürpriz etkinliklerden sadece birkaç tanesi!

Her yıl 400.000'den fazla müzik tutkununun katıldığı rock'tan elektronik müziğe, punk'tan folk'a, jazz/blues'dan pop'a, Balkan ve diğer kültürlerin farklı tarzlarını içeren müzik şölenine katılmak ve özgürlük adasında 1 hafta gönlünce eğlenmek isteyenler hazırlanın Sziget Türkiye sizi Sziget'e götürüyor! Festival paketlerimiz açıklanmıştır.

VIP Yarışma!

Sziget Türkiye olarak siz Szigetseverlere küçük bir sürpriz hazırlamak istedik. Bugün başlattığımız yarışma ile VIP Pass kazanma şansı sizin olabilir. Yarışmayı kazanan slogan ayrıca Ağustos ayından itibaren, Sziget Festivali boyunca Sziget Türkiye'nin sloganı olacak!

VIP Pass nedir?

Ana sahne'nin hemen bitişiğinde yer alan VIP alanında biranızı yudumlarken, sevdiğiniz müzisyenleri çok yakından izleyebilir hatta karşılaşabilirsiniz. VIP alanında yapılan özel yemekleri tadabilir, gölgede keyifle Ana Sahne'den gelen müziği dinlersiniz. VIP alanına sadece Avrupa'da bulunan VIP kişiler, basın ve sanatçılar girebilmektedir. VIP Pass size biraz daha ayrıcalıklı bir Sziget deneyimi yaşatacak.

Yarışmamıza katılmak çok kolay! Sayfamızı beğenin, bize‪#‎szigeticinslogan‬ hashtagi ile bu paylaşımın altına Sziget sloganı hazırlayanlar arasından en çok beğeniyi alan VIP Pass'i kazanacak ve hatta yanında bir arkadaşını da alabilecek. Hem VIP Pass ile Sziget'i yaşamak hemde hazırladığın sloganın Sziget Türkiye'nin resmi sloganı olmasını istiyorsan seni yarışmamıza davet ediyoruz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Macaristan Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title