Haberler

    Hazard: D.costa'ya Rakip Olmadığım İçin Mutluyum

    Liverpool maçında oynadığı sert futbolla dikkat çeken Diego Costa hakkında Belçikalı takım arkadaşı ilginç ifadeler kullandı.

    Chelsea'nin 10 numarası Eden Hazard, takım arkadaşı Diego Costa'ya karşı mücadele etmediği için kendisini şanlı ilan etti.

    İngiltere Lig Kupası Yarı Final'inde Liverpool'u konuk eden Chelsea, uzatmalarda bulduğu golle finale çıkmıştı.

    Chelsea'nin galibiyetinden çok Diego Costa'nın Martin Skrtel ve Emre Can'a yaptığı sert müdahaleler karşılaşmanın önüne geçti.

    İngiltere Futbol Federasyonu maçta kırmızı kart görmeyen İspanyol golcüyü disiplin kuruluna sevk etti.

    Takım arkadaşı hakkında açıklamalarda bulunan Hazard, "Diego hepimizi motive ediyor. Bu adamla aynı takımdaysanız, hayatınızı ortaya koymanız gerekir. Onun her top için mücadelesini gördükçe biz de savaşıyoruz." dedi.

    Costa'nın gol atmasa birle canıyla oynadığını dile getiren Belçikalı, "Onun gibi bir futbolcuyla aynı takımda olmak elbette güzel ama ona rakip olmadığım için şanslıyım." diye konuştu.

    Açıklamalarına devam eden Hazard, "Costa idmanlarda biraz farklı ama maçlarda asla durmak bilmiyor. Liverpool'a karşı mental açıdan gerçekten harikaydı." ifadelerini kullandı.

    Mavilerin yıldızı son olarak, "Ona rakip olsaydım, nefret eder miydim bilmiyorum ama aynı takımda olduğum için mutluyum." dedi.

    Federasyon tarafından disiplin kuruluna sevk edilen Costa'nın 2 ya da 3 maç ceza alacağı tahmin ediliyor.

    Costa'nın 2-3 maç ceza alması durumunda hafta sonu Manchester City'e karşı forma giyemeyecek.

    addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', 'eplayer16', {age:1417474883930});

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Eden Hazard Diego Costa Liverpool Chelsea Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title