Haberler

Hazar Ergüçlü 4 Yılda Ücretini 5'e Katladı

Güncelleme:

Ekran serüvenine 4 yıl önce bölüm başı 5 bin lira ile başlayan genç oyuncu aradan geçen sürede kazancını 25 bin liraya çıkardı.

Hazar Ergüçlü, artan şöhretiyle birlikte kazancını da katladı. Ergüçlü, kariyer planlarında hiç oyunculuk yokken 5 yıl önce Kıbrıs'ta bir arkadaşıyla gittiği tiyatroda ünlü yönetmen Derviş Zaim tarafından keşfedildi.

REKLAMCILARIN DA GÖZDESİ

Ardından Zaim'in 'Gölgeler ve Suretler' filminde oynayan genç oyuncu, performansıyla dikkat çekince İstanbul'a gelerek şöhret basamaklarını tırmanmaya başladı. Ekranlarda ilk kez 4 yıl önce Kuzey Güney dizisiyle boy gösteren Ergüçlü, bölüm başı 5 bin lira alıyordu. Ardından Medcezir dizisiyle şöhretinin zirvesine çıkan genç oyuncu, ücretini 15 bin lira çıkarttı.



Son olarak Ay Yapım ile anlaşan Ergüçlü haftalık 25 bin liraya imza attı. Reklamcıların da gözdesi olmaya başlayan başarılı oyuncu, bir internet alışveriş sitesinden 250 bin, şampuan markasının reklam anlaşmasından ise 400 bin lira aldı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hazar Ergüçlü Derviş Zaim Kıbrıs Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

isimsizMobil-ANDROID:

sayin reklam ajanslari bu kul kedilerni reklamda oynatipda simartmayin yarin tepenize cikarlar paraya ihtiyaci olan gencleri oynatin hemde daha az paraya bunun gibileri ekranda gormak istemiyoruz

9
2
yanıtYanıtla
gülçin:

Agzi cok buyuk neden acaba:-)

4
6
yanıtYanıtla
kirpi:

Merveler de gelecek mi

5
1
yanıtYanıtla
AdoMobil-IOS:

Çok para kazanıyorlar gercekten . Tıcaret yapsa boyle kazanamaz . Gıdıp bı yerde calıssa maaslı yıne kazanamaz. Kazanc cok gıder az . Bu devirde oyuncu olcan

6
0
yanıtYanıtla
deli:

sadece haber başlığını okuyan biri bu kızın kendini pazarladığını sanır

5
0
yanıtYanıtla
mehtapMobil-ANDROID:

biz asgari ucrete boyun eğelim.sen ayda 100bin tl al. .tipinde almaya musait olsa icim yanmaz. ama yinede bi sekilde basarmissin. afiyetle ye. .adaletini sssseveyim dunyaaa

3
0
yanıtYanıtla
Niyazi:

Ac Ne Varsa Sergile Ondan Sonra Gelsin Paralar Hayyyy Böyle Zihniyete Bööööööhhhhhh

2
0
yanıtYanıtla
Gülay:

Koca agızlı Kürt Kızı Türkiyeden kadın kalmamıs nerden buldunuz bu Koca Agızlıyı!

2
0
yanıtYanıtla
ÇAKIR ANGARALI:

çok haklısın mıray çokkk

0
0
yanıtYanıtla
ANGARALI:

NAZLI HERKEZ BEĞENMEK ZORUNDAMI GÜLATDA BEĞENMEMEİŞ NEVAR BUNDA NAZLII

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title