Haberler

Hayrunnisa Gül: Abdullah Bey'in En İyi Yaptığı Yemek Bulgur Pilavı

Güncelleme:

Hayrünnisa Gül, Kayseri yemekleri üzerine çıkardığı yemek kitabıyla ilgili yaptığı söyleşide, eşi Abdullah Gül'ün çok güzel bulgur pilavı yaptığını söyledi.

11. First Lady Hayrünnisa Gül, geçtiğimiz haftalarda "Tokanadan Sofraya Kayseri Yemekleri" adıyla bir kitap çıkardı. Kitapta, çorbalardan ana yemeklere, pilav ve makarnalardan hamur işlerine 94 çeşit yemek tarifi var.

Kitabı ile ilgili Milliyet'in söyleşi yaptığı Gül, Eşi Abdullah Gül ile ilgili de küçük detay veriyor;

"ÇOK GÜZEL BULGUR PİLAVI YAPAR"

Abdullah bey mutfağa girer mi?

Girer ve karışır da... Çok güzel bulgur pilavı yapar. Geçenlerde "Siz yapmayacaksınız, ben yapacağım bulgur pilavını" diye mutfağa girmiş ve gerçekten de çok güzel yapmış.

"BİR GÜN ABDULLAH BEY MANTI İSTEMİŞTİ..."

İlk yemek yapışınızı hatırlıyor musunuz?

10-11 yaşlarındayken annem bir cenaze dolayısıyla gidip de yalnız kaldığımızda evin yemeğini yaptığımı hatırlıyorum. Komşuyla beraber mantı yapmıştık mesela. Mantı deyince... Yurt dışında çok yaşadık biz. Abdullah Bey bir gün mantı istedi. Oklava hiçbir yerde yok. Tahta kaşığın sapıyla hamur açıp o mantıyı yaptım.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hayrünnisa Gül Hayrunnisa Gül Abdullah Gül Kayseri Evlilik Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu?
500

Yorumlar (48)

gerçek:

lükse bak. . . mutfağa bak. . . nasıl geldiler ve ne haldeler. . .

22
8
yanıtYanıtla
halk:

başka bir işe yaradığını gören oldumu

15
7
yanıtYanıtla
can Mobil-ANDROID:

abdullah beg iyi adamdir akpnin son oyununa gelmesin

14
4
yanıtYanıtla
TurkiyelimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yorum yapmaya deymez

10
4
yanıtYanıtla
seda_konyamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

bir omur ayrilmamaniz dilegiyle sayin gul cifti mutlu yillar sizinle olsun

11
2
yanıtYanıtla
behman36mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Boşuna abdullah gûlü isitip isitip önümüze koymayın.değil bulgur, ali nazik te yapsa,kitap olayında bitirdi kendini.daha gönlümüzde iflah olmaz

3
8
yanıtYanıtla
mesutMobil-ANDROID:

hep ceplerini doldur dular gariban asgari ücret liye ne yapmışlar

6
5
yanıtYanıtla
GülMobil-IOS:

Sizi çok seviyorum sayin cumhur başkanimiz siz bizin her zaman kalbimizin başkanisin'iz

10
1
yanıtYanıtla
........mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Adamlar çalıştılar geldiler sende çalış gel o mevkiye........... Herkes maddi durumuna göre yaşar.........

9
1
yanıtYanıtla
kirimi eleyesinmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

He siz yilda birdefa bulgurpilavi yersiniz.oda burnunuzdan gelir insaallah

1
8
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title