Haberler

Hayrettin Amerikalılara Ahmet Kaya'nın Şarkısını Dinletti, Herkes Adele Sandı

Güncelleme:

Komedyen Hayrettin, Amerikalılara Ahmet Kaya'nın Acılara Tutunmak şarkısını dinleterek bu şarkıyı bilip bilmediklerini sordu. Amerikalıların bir çoğu şarkıyı Adele'in sandı.

İngiliz şarkıcı Adele'in satış rekoru kıran son albümündeki 'Milllion Years Ago' adlı parça ile Ahmet Kaya'nın 1985'te çıkardığı 'Acılara Tutunmak' şarkısı arasındaki büyük benzerlik tartışma konusu olmuştu.

AMERİKALILAR "ADELE" DEDİ

Amerikalılara yaptığı şakalarıyla gündeme gelen Hayrettin de bu tartışmaya bir cevap aradı. Sokak röportajında Amerikalılara Ahmet Kaya'nın Acılara Tutunmak isimli şarkısını dinleten komedyen, "bu şarkı kimin" diye sordu. Amerikalıların bir çoğu "Adele"in dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Ahmet Kaya Komik - İlginç Haberler

500

Yorumlar (1)

esad:

Yahu kardesim ahmet kaya buyuk sanatci Adele buyuk sanatci simdi benzerlik varsa bile ne var bunda en azindan bize ahmet kayayi hatirlatti Adele cok buyuk bir sanatci 3 defa Grammy odulu almis sanatci sarkilari muhetesem kadin gercek hayatta ihanete ugramis bir sanatci sarkilari ictenlikle soyluyor vede cok anlamli ahmet kayaninda bir suru muhetesem sarkilari var bu gereksiz soylenimler niye cok buyultuyor siz amerikaya gidip soylerseniz bir benzerlik var diye sizinle alay ederler

14
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title